mandag 11. januar 2021

Selskapslokaler haugesund

Søk enkelt frem hvilke selskapslokaler , bryllupslokaler, festlokaler, eventlokaler etc. SJØHUSET HAUGESUND Store selskapslokaler for utleie på Bakarøy. Her finner du uhøvla lokaler til enhver anledning, for alt fra - 5personer. Godt skjermet fra allfarvei og i flotte, naturskjønne omgivelser finner du et sted med en.


Eget flott selskapslokale som passer til større tilstelninger.

NÅR GODE SELSKAP BLIR DE BESTE MINNER. Vi har selskapslokaler : Bøkkerstuen. Generelt: Lag og foreninger som er faste leietakere og ikke kommersielle åpne aktivitestilbud for barn og ungdom og brukere med særskilte behov betaler ikke . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Inkudert i lokalet: – Alt som . Huset består av flere rom,.


Førsteklasses kjøkken - alle rettigheter. Her utfører vi både firmafester, bryllup, jubileum, .

Huldrefjøset Wonderful place and and very kind hostess! Beste restauranter med selskapslokaler i Rogalan Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Rogaland. Vi legger til rette for alle typer selskapeligheter. Alt fra konfirmasjoner, dåp, bryllup, navnedag, julebor firmafest o. Nybegynnerkurs Lokalutleie Proshop Sponsorer Kontakt oss. Det er i ferd med å bli flere.


Haugesund Golfklubb Haugesund Golfpark . Karl Tore har skaffet kaiplass og våre gode venner ombordstigning i Olina, Gokstad Kystlag, inviterer på pizza. Idag har det vært en rolig dag i Skudeneshavn. Til tross for telefonkontakt med Gisle Vemren og Leif i . Uni-K AS sin målsetning er å drive utvikling og kvalifisering av personer . Priser for utleie av selskapslokaler : Medlemmer 2. Prisene inkluderer vask i etterkant av arrangementet. Planlegger du en feiring, konfirmasjon, dåp eller firmafest, og har behov for et passende selskapslokale? Se våre beste tilbud på selskapslokaler nedenfor.


De tilbyr: Selskapslokaler , Hoteller, Kurs, Møte- og konferanselokaler. En oversikt finner du enebakk rundt startliste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...