torsdag 24. juni 2021

To glass meny

Vår meny innholder en rekke spennende retter og er tilpasset sesongens råvarer. Var der på en fredag kveld. Fikk 3-retters meny som var utmerket, og min partner en fiskesuppe som også var utsøkt. En flaske Prosecco som var helt ok. To Glass Restaurant og Bar, Haugesun Norway.


Vi bestilte 3-retters meny.

Spennende meny , til tross for sommer og ferietid. We welcome you to a warm and casual restaurant and. Legg grønnsakene over på rene glass. Hell over kokende varm lake og sett på tett lokk.


La grønnsakene stå i romtemperatur til de er avkjølt. Vi serverer alt fra småretter, forretter, hovedretter, desserter, tapas og ulike menyer. I vår nye meny , utvider vi vårt sortiment, og tilbyr flere småretter med.


Vi har endret vår meny betydelig det siste året og tilbyr flere nye spennende retter fra ulike . Vi har et kreativt kjøkken med stadig utvikling av nye menyer , samtidig som vi holder fast ved våre klassikere som spanske kjøttboller og bacondadler.

Ett Glass åpnet sine dører 8. Med sin intime atmosfære, mange stamgjester og . NORSK meny med allergener (pdf). Menyen vår fornyes et par ganger årlig. Shakes med is og serveres i cocktailglass.


Frontruten er en viktig del av bilens konstruksjon. En åpenbar grunn til at du bør skifte ut eller reparere en ødelagt frontrute er for å opprettholde god sikt. Det så så fristende ut at Salt og Pepper lot à la carte- menyen med alle sine nigiri, ura, gunkan og futo ligge og bestilte et glass champagne og . Mange pasienter og pårørende ønsker av ulike grunner å ta bilde eller video som et minne fra tiden på sykehuset. Det er i orden så lenge det er pasienten . Din leverandør av glasstjenester. Fleksiblitet, kvalitet og erfaring er nøkkelord hos oss.


Vi gjør alltid vårt ytterste for å hjelpe, og hos oss skal . Meny er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike. Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin . Utvalget finner du hos Glass Thomsen - dine Designforevig-butikker i Bergen! Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging, og egen shop in shop . For større grupper med forhåndsbestilt kan vi også tilby 2-retters lunch meny.

Månedens meny settes opp i forhold til sesong og tilgang til gode råvarer, og retter blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...