fredag 10. april 2020

Dekkskum biltema

Ta kontakt med personalet i . Jeg har blitt tipset om å bruke dekkskum. Det skal visstnok tette små hull. Synes det høres litt i overkant optimistisk ut. Reservehjulet er borte fra de fleste nybilene.


Det gjør bilprodusentene for å spare vekt, plass og penger.

I stedet er bilene utstyrt med et . På med den gule vesten, frem med jekk og reservehjul. Men under bagasjelokket ligger det bare en boks med skum og en . Hva har du kjøpt til din Tesla i dag? Bruk av dekk-reparasjons-kit 21.


Flere resultater fra elbilforum. Punktert dekk og dekkskum - Side - MCsiden. MC og garasjeprat › Verkstedet. Det dekkskummet som Biltema har blir ikke flytende inne i dekket etter en tid.

Har vrengt av noen dekk som har hatt dekkskum fra Biltema , . Huskeliste for tur utenfor Skandinavia 22. Kompressoren på bildet koster 2kroner på Biltema , men du må være tålmodig, for det tar litt tid. Eventuelt kan du bruke gassbeholderne som . Generelt: Kjøpte meg en boks med dekkskum idag etter en. Dekkskum funker som fjell det for en kort periode, men kjør forsiktig.


Har fått tips om å bruke dekkskum eller noe som tetting, men er usikker på. De selger sett på biltema som en plugger dekket me har kjørt 15 . Har alltid med dekkpluggingssett fra biltema og en liten kompressor på 12v. Sist jeg sjekket dekkskum , så skulle ikke den boksen brukes på dekk større enn Finnes kanskje andre bokser for større dekk. Har aldri prøvd det selv, men Biltema har et repsett for dekk. Dekkskum dekkskum slime finilec lappesaker kompressor - Bildeler.


Har generelt dårlig erfaring med dekkskum selv, som regel er. Hadde med dekkskum fra Biltema , og brukte det etter bruksanvisningen, men . Sliter med at det siver litt luft ut av ene dekket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...