fredag 2. august 2019

Topptur lier

Lier har fantastisk fine og varierte turmuligheter! Foruten Gamle Drammensbanen , Lierbanen, lett fremkommelige grusveier i markaområdene og andre . Turene går på dagtid i flotte turområder i Lier og omegn. Her kan du bli kjent på nye stier og med nye mennesker.


Du får frisk luft og god mosjon. Bli med små og store, ta med .

På turen videre tar vi en avstikker til den eldgamle Sø(r)setra som de fire Sørsdalgårdene i Lier brukte. Ser du godt etter, kan du finne tuftene etter fem seterhus i . Turen går gjennom kommunene Nedre Eiker, Lier og Drammen. Topp7Turen som er på rundt km, har start fra Bjørkedokk i Nedre Eiker, går over flotte . Enkel topptur med flott utsikt over Lier. Hørtekollen ( 4m.o.h.) med start i boligfeltet Fagerliåsen.


Navn, Turer i snitt, Turer totalt. Den er på omtrent 15km, og gå fra Eiksetra, Lier til Bragernes Torg.

INSTAGRAMKONKURRANSE Ta bilder . Barnas turlag i Lier arrangerer topptur til Storsteinsfjell søndag 27. Bål blir fyrt opp underveis. LIER : Siden årets arrangement faller på en søndag, og det er Friluftslivets år, oppfordres det til å snøre på seg gode sko og sette kursen mot . Kom seg til topps – vant trekopp. Neste topptur går til Storsteinsfjell søndag 10.


Da får de følge av ordfører Helene Justad og koret Vice Versa som skal holde en . Trollakyrkja - Topptur fra Maudal Glad i utsikt, frodige lier og urørt natur, men også stigninger? Da er turen til Trollakyrkja noe for deg! Faureknuten - Utsiktsrik topptur via Grolidalen. DRAMMEN: Lørdag neste uke starter årets lengste topptur i Drammen.


Det flotte høstværet ser ikke ut til å ta slutt, så jeg hadde planlagt å ta en liten runde for å bestige følgende topper: Brennåsen og Vardåsen i . Lier , og som ender opp på Bragernes torg, i likhet med topp 7. Topptur var denne gangen lagt til Rosthaug og omgivelsen rundt,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...