fredag 26. april 2019

Panasonic varmepumpe varmer dårlig

Sliter litt med varmepumpa på hytta. Når den startet opp fungerte kun Cool. Det er viktig å forberede varmepumpa på vinteren. Et av problemene er at noen ikke varmer godt nok.


Flere av billigpumpene stryker på dårlig avrimnig.

AC om sommeren av og til, . Flytta nylig inn i en leilighet der det er installert en varmepumpe. I begynnelsen ble denne ikke brukt da den bare blåste kald luft. Støv og skitt kan redusere effekten på varmepumper dramatisk, eller ødelegge dem helt. Gasslekkasje kan oppstå som følge av dårlig montering, feil på . Det er et kjent problem at varmepumper fungerer dårlig i tempraturer under.


Tipset var noe jeg fant på et forum for panasonic varmepumper.

Og elektisk varme bør aldri være eneste varmekilde i en bolig. Skulle det mot formodning oppstå en feil på varmepumpen. Han var her i går, men jeg synes den varmer like dårlig etter service.


Panasonic (se video under), . Den eldste er år og varmer fortsatt effektivt opp store deler av huset. Innedelen av varmepumpen er enkel å rengjøre utvendig med en . Dvs at de klarte ikke å produsere varme hvis det var for kaldt ute. Nå viser et vedtak fra Forbrukertvistutvalget at om varmepumpa gir for dårlig effekt for ditt hus, vil man i noen tilfeller få pengene tilbake.


Få svar på hva du gjør når varmepumpen ikke fungerer. Systemet vil deretter bruke noen minutter før den kan avgi varme og starte viften i innedelen igjen. Pass på at varmepumpen er satt til varme og ikke auto eller kjølig (kaldt).


Er det fremdeles for dårlig varme melder du dette inn. Har du feilmelding på din varmepumpe kan vi hjelpe deg. Navn Adresse og postnummer.


Prøver du å stille varmepumpen på maks når det er kaldt, bruker du den feil.

MERKNAD: Når utetemperaturen ligger. Ikke blokker luftinnløpet og -avtrekksåpningene, da det kan medføre dårlig ytelse eller havari.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...