fredag 26. april 2019

Fall til sluk tek 17

Byggteknisk forskrift ( TEK). Gulv skal ha tilstrekkelig fall til sluk slik at bruksvann ledes bort. Lekkasjevann skal synliggjøres og ledes til sluk.


Daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen, er fornøyd med den nye endringen. Ordlyden i TEKer mer presise og enklere å forstå. Endring i fallforhold i TEK17.

Direktoratet for byggkvalitet (Dibk) har senket terskelhøyden fra topp flis til overkant membran ved terskel fra 25 . Her oppsummerer vi de viktigste endringene i TEKsom har innvirkning på rørleggerens arbeid med vann i bygg. Våtrom og rom med vanninstallasjoner. Ifølge veiledningen til TEK , er en preakseptert løsning for våtrom at gulvet avgrenses med en. Fall til sluk på hele gulvet, minimum 1:100. Krav til våtrom i byggteknisk forskrift ( TEK).


Dette bladet beskriver løsninger for fall på gulv til sluk og krav til maksimale . HVA SIER TEK TIL FALL MOT SLUK I VÅTROM? For dusjsone må minst én av følgende preaksepterte ytelser være .

Et eksempel på dette er at våtrom skal ha sluk. Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk. Både veiledningen til TEK og Byggebransjens våtroms norm (BVN) inneholder spesifiserte krav til fall på . Kanskje alt blir bedre når TEKblir TEKog trer i kraft fra 1. Forskrift med tekniske krav til byggverk ( TEK) trer i kraft fra og med 1. Nå er boka oppdatert i henhold til TEKog aktuelle standarder. Blant annet viser den hvordan du oppfyller nye regler for fall mot sluk , også . Et bad skal ha sluk , og tilstrekkelig fall mot sluket på de deler av badet hvor gulvet. Dette følger av forskrift om tekniske krav til byggverk av 1. Tabell 1: TEK sine funksjonskrav med tilhørende veiledning.


Fall på minimum 1:1til sluk i dusjens. TEK presiserer at sprinkleranlegg oppfyller kravet til automatisk slokkeanlegg. TEK Forskrift om tekniske krav til byggverk. I forskriften heter det at gulv på våtrom skal ha tilstrekkelig fall til sluk , slik at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...