onsdag 27. juni 2018

Liten bolleservant

Så om du trenger en veldig smal servant, en liten servant i et hjørne eller en mini servant for plassering på benkeplate, så kan du finne servanten her som bare . Altea servant , rustikk aluminium. Duotono A servant , sort marmor. Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg.


Hvis du skal rehabilitere badet bør det første du tenker på . Vi er spesielt begeistret for de små bolleservantene , de blir som dekorative smykker der hvor plassen er liten.

På større bad får servantene virkelig lov til å skinne . Kjøp i tillegg: Servantbatteri, bunnventil og vannlås. Bathco Globo Fortyservant. Elegant og liten bolleservant i porselen. Baviera firkantet bolleservant , 30xcm. Meget liten firkantet bolleservant i porselen.


Leveres uten servantbatteri. Servant : Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter, m.

Servant med overløp, for montering på plate eller med. Liten servant uten overløp. Unik og elegant bolleservant i marmor. Flott liten bolleservant i porselen.


For mindre toalettrom og gjestebad med liten plass kan man vurdere en hjørneservant for å utnytte plassen. Dette er viktig når du skal ta mål til din nye servant. Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Vi har enkle og doble servanter i en mengde ulike designer, stiler og størrelser. Dimensjoner: 5x 4x 1mm.


Bolleservant med tekstur, uten tappebank. Rengjøringen er ikke noe problem hvis det er en liten sokkelkant nederst på . AhlsellA-collection Aservant. Gode tips fra hansgrohe og AXOR for de helt riktige servantløsningene. Porsgrund Glow 400H servant. Hull for servantbatteri på høyre side.


De fleste av våre servanter er i porselen. Det er et materiale som egner seg utmerket for servanter ettersom det tåler både flittig bruk og vann.

Nesten alle produsenter av servanter er oppmerksomme på hvor vigtig det er å kunne tilby en servant tilpasset et mindre. Hvilken liten servant skal jeg velge? Nydelig liten servant i tynt porselen.


Rund bolleservant i tynt porselen. Med Bacino bolleservant startet Duravit en trend som fortsatt er like sterk. En liten , men attraktiv serie med moderne og karakteristiske løsninger for private . Oval servant med blandetbatteri med ventil.


Baderomsinnredning ( servant og underskap).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...