onsdag 21. februar 2018

Gammel 3 fas kontakt

Jeg har fått en gammel KEF MOTOR Slibette 8N Denne har ikke noen stikk, og har tidligere vert koblet i en veggbryter av og på. Det kvakse viser er et standard komfyrstikk, dette har vært slik i mange tiår. Det som TS viser, gjetter jeg på er en - fasvariant , men det er sikkert . Korrekt kobling av trefase - Skole og leksehjelp 26.


Ny komfyr annen stikkontakt - Elektronikk 24.

Industri skjøtekontakt 432-med CEE-skjøteuttak med skruetilkobling og hurtigmontert deksel. Kabelingång i topp og botten. Koblingsskjema for 230V, fase. Tror de nye fargene er Brun og Blå = fase , grå(hvit?) og sort.


Motor dreieretning innlegg 11. Komfyr og platetopp innlegg 4. Bruke komfyr med pinnekontakt i vanlig kontakt? Ja det er 400V 3fas hvor null-leder ikke er ført frem.

Dette er 400V (380V?) etter gammel standard. Lade fra - fase industrikontakt 20. Flere resultater fra elbilforum. Den medfølgende stikkontakten brukes ikke).


Klipp av pluggen som er til stikkontakten). En slik kontakt har jeg da ikke hjemme . Praktisk å ha i de tilfellene man må lade fra en annen kontakt , ettersom du som oftest kun har en type . Visse typer 3-faseutstyr kan kobles om fra 2til 400V - fase. Imidlertid må hjelpeutstyr som motorvernbryter skiftes ut eller nedjusteres på grunn av at motoren . IXF6CnP Koble både platetopp og stekeovn på en . Vi lagerfører et utvalg muligheter, og kan også produsere på spesifikasjon. Koble stikk- kontakt Generell forbrukerelektronikk. Har funnet overganger fra . Pr i dag har jeg bare en treg 10a kurs til garasjen og det funker ikke.


Til tider har jeg drevet med skjøteledning fra huset for å sveise og . Så vidt jeg kan forstå er det - fas ca meter fra husveggen, men er det noen.

Til slutt, ta kontakt med en installatør så finner dere den beste . Gammel teknologi blir ikke tillatt installert i nye anlegg eller som utskifting i gamle. En - Fas 230V eller 400V pumpe kan byttes ut med en 1-Fas 230V. Artikkelen er over år gammel. Hva slags kontakt elbilen har avgjør blant annet hvor hurtig bilen kan lades.


Informasjon og inspirasjon. Skal det gjøres elektrisk arbeid hjemme må du ta kontakt med en kvalifisert elektriker. Brobygger mellom gammel og ny teknologi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...