onsdag 7. februar 2018

Hvordan koble til gassflaske

De fleste ulykker med gassgrill og andre gassapparater skjer fordi det lekker ut gass mellom gassflasken og regulatoren. Se hvordan du skifter gassflaske trygt . Montering av regulatoren på bobilens gassflaske. Bobil og Campingvogn utstyr og bruk.


Det er viktig at gassflaska er koblet riktig til regulatoren.

Når gassflasken samt slange og regulator er anskaffet, er du klar for koble. Slik bytter du gassflaske til grillen. Se nærmere beskrivelse her for hvordan du bruker gassflaska sikkert. Hvis det lekker ut gass som antennes, for eksempel i kjelleren, så kan hele huset.


Så lenge den er koblet på riktig måte er det ingen fare for lekkasje. REKLAMATIONER PÅ REGULATORER TIL GASS GRILL MV. Hvordan kobler jeg til denne (Primus gass )? Vi har svært dårlige forhold for matlaging på vår meget enkle .

Når du griller med propan er det en del ting du bør passe på. Lar du gassflasken stå i skapet under grillen mens du bruker den? Se og last ned video av hvordan man sjekker.


I tillegg bør du koble fra gassbeholderen og dra den godt unna. Allt er ferdig koblet og ser bra ut. I min naive tro på at ting er standardisert kjøpte jeg en slik blå gassflaske på 2kg. Skal du koble sammen mer enn én gassflaske i et anlegg, må du benytte en sertifisert gassinstallatør til å utføre installasjonen av anlegget ditt. Når grillen ikke er i bruk, skal alltid gassflasken kobles fra!


Slangen som kobler flasken til grillen blir morken etter noen år og må byttes. Koble vekk slange og gassflaske. Kjenn etter om det lukter gass.


I så fall har du en lekkasje og må . I våre Vanlige spørsmål kan du få svar på spørsmål om Webers produkter, kvalitet og garanti samt støtte. Hvis du ikke finner svaret, kan du alltid kontakte oss. Oppbevar alltid gassflasken på riktig sted under grillen når den er i bruk.


Utsett aldri en gassflaske for varme.

Kontroll bryteren for gass. HVORDAN DU SKRUR AV OVNEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...