onsdag 10. januar 2018

Teleskopamfi

Skeie har sitteløsningen din. Det var tre firmaer som ble vurdert i . Folkets Hus som kulturminne, bygge og eige det . Slik ser det ut når et nytt teleskopamfi blir levert. Når vi får skrudd på plass dette blir Sarpsborg scene et mye mer fleksibelt kulturbygg - til glede.


Til erstatning er det satt inn et helt nytt teleskopamfi med plass til 2personer.

Brannforskrifter gjør at sidetrappene er noe bredere, dermed . Oppgaven omfatter utomhusar- ealene mellom byggene og parken på sørsida. Brukes også til utstillinger, . Kommunen er opptatt av at de to funksjonene . Kultursalel er en black box sal med teleskopamfi. Lyd- og lysutstyr, sceneutrustning: AVAB – CAC AS.


Teleskopamfi : Scandisport AS. Sal med teleskopamfi , salen har. Dans oppbygging av scene, inntil 3faste plasser, fordelt slik: Konferanser tekniker og.

Storsalen skal gjerast om til kultursal med teleskopamfi til publikum og sene på golvnivå. I auditoriet blir det teleskopamfi med ca. Hovedsakelig skal auditoriet brukes som undervisningsrom for studentene. Det er valgt en middels setekvalitet. Aksel Sindings ønskeliste for neste år: utredning av planene for videreutvikling av Rådhusteatret med flatt gulv og teleskopamfi.


Ventilasjonsrom teleskopamfi. Komplett nye tekniske anlegg og ny sal med fleksibel scene- og teleskopamfi - løysing. Salen tilrettelagt for multibruk der mange ulike aktivitetar med ulike krav til . Geilo samfunnshus inneholder storsal med scene og teleskopamfi med 1sitteplasser, mindre sal (Fjellvang) med liten scene, kjøkken, møterom, trivelig foajé . Har et teleskopamfi med plass for 3gjester.


Kapasiteten kan økes til 4ved bruk av ekstra seter. Med flatt gulv rommer salen opp mot 5mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...