onsdag 10. januar 2018

Porsgrund porselen stempler

Det er stor interesse for gammelt porselen og vi får mange henvendelser fra. I mail her om dagen fikk jeg tilbakemelding fra Porsgrunn og de vil legge de. Gamle stempel fra Porsgrunn Porselen finner du her på side 143. Kaffeservise Porsgrunn Porselen , grønt stempel PP 61.


Er usikker på navnet på kaffeserviset.

Kopper, stk - Tefat, stk - Asjetter, stk - En fløtemugge - En . Gammelt servise uten stempel ? Det-gamle-porselenet-fra-bestemor-kan-ha-hoy-ver. Smykkeskrin dekorert med stråmønster, PP blått stempel. Prisantydning: ( 3- 400) . Har søkt meg gjennom en haug med antik-sider, men finner ikk.


I Bamble, litt sør for Porsgrunn , og ved Arendal, fantes kvarts og feltspat.

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIKK), Tlf. Porsgrund- Stort blått fat med hane-Anne- Marie Ødegaard. Er det noen er ute som kjenner til en side der jeg kan finne en oversikt over stempler fra PP - jeg vil gjerne finne ut hvor gammel en kopp jeg . Men så er der jo og mye gammelt som ikke har stempel men bare. I Auksjonshallen finner du gode bruktkjøp på porselen og andre antikviteter.


Oversikt over historiske PP stempler og signaturer finner du i . Her er stempel fra både hjemlige trakter, og fra England og Nederland. Under besøket ved Porsgrunn Porselen blir de guidet rundt. Se etter stempler under porselenet, da får du som oftest kvalitetsvarer.


Stempelet viser at de ikke er så veldig gamle, for den typen stempel som er bak ble benyttet fra . JESSHEIDerek Schei har solgt porselen som kan stamme fra NS. De har nøyaktig samme stempel som objektene Schei har hatt og har for . Søkeord: porsgrund porsgrunn porselen tallerkner platter blådekor. Dekor, mønstere, datering og stempler.


Rosenthal håndmalt porselen Stempler under Vurdering:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...