torsdag 18. mai 2017

Kärcher dampvasker tilbehør

Ved hjelp av Kärchers originaltilbehør kan du optimalisere effekten og utvide. Vi tilbyr et stort utvalg spesialtilbehør og tilleggsutstyr til alle våre maskiner og. En dampvasker har mange bruksområder, og er ideell til rengjøring på kjøkken.


Med ulike tilbehør kan en dampvasker også brukes til å stryke eller . Tapetfjerner til dampvasker Karcher 2. Grundig og effektiv rengjøring av vinduer, speil,.

Multifunksjonelt tilbehør. Kärcher KPremium FC Plus Flex høytrykkspyler. KÄRCHER BØRSTEKRANS Tilbehør til høytrykksspylere. Rundbørste sett i nylon for dampvasker. SC er kompatibel med alt av tilbehør til Kärchers øvrige dampvaskere.


SC EasyFix: EasyFix gulvrengjøringssett med. SCPremium er kompatibel med alt av tilbehør til Kärchers øvrige dampvaskere. SC er kompatibel med alt av tilbehør til Kärchers øvrige dampvaskere.


Leveres med åtte tilbehør , hvorav fire munnstykker for ulike formål.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Integrert oppbevaringsrom har plass til et stort utvalg av tilbehør. Sammenlign tilbud på Karcher tilbehør i kategorien Tilbehør til hvitevarer fra en rekke nettbutikker. MERK: Et praktisk gulvmunnstykke og annet tilbehør er inkludert i leieprisen.


Tilbehør som hjelper til med å holde de fleste flater skinnende rene. Utstyret er brukt kanskje ganger. ADAPTER FOR PISTOL - KÂRCHER 4. Norges raskeste nettbutikk!


Gør rengøringen nemmere med de forskellige produkter fra verdens største rengøringsproducent - også god for miljøet. SC dampvasker med strykesett kommer med dampstrykejern og gulvmunnstykke. Stort utvalg av tilbehør etterlater beslag, fliser, kokeplater, avtrekkshetter . Den har integrert ledningsoppbevaring, oppbevaringsrom for tilbehør og feste for. SCdampvasker gir et meget godt rengjøringsresultat.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Det medfølger en del tilbehør , inkludert munnstykke for rengjøring av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...