torsdag 23. mars 2017

Dusjkabinett med dab radio

Dusjkabinett med dab radio

Har anbefalt retro radioen til mange og vet at de har kjøpt fordi jeg har fått takk for tipset. Min bror hadde noe problemer med å stille inn radioen på dab kanalene . Nå kan vi tilby dabradio til deg som vil ha den inne i dusjen! Denne er vanntett og har til og med lykt!


Dusjkabinett med dab radio

Vi har godkjente Dab radio til bad fra Elko og Gylling. Er du på jakt etter god lyd til badet eller kjøkkenet? Sjekk ut våre Dab radioer som felles inn i taket eller i . Det er fint å starte radiodagen allerede på badet, og det finnes DAB -radioer du kan ta med deg inn i dusjen dersom du ønsker det.


For dager siden - Dusjkabinett. Vanntett og hendig radio med. De enkelte segmenter vises som rulletekst, vekselvis i displayet på en DAB - radio. Typisk informasjon som sendes i DLS er navn på programmet som sendes, . I morgen forsvinner NRK-kanalene fra FM for nesten to millioner nordmenn.


Dusjkabinett med dab radio

Men ikke fortvil: Du har allerede det du trenger for å høre på . Mangler: dusjkabinett Nå slukker FM-båndet - Østlandet over på DAB-radio - viivilla. NRK har sluttet å sende radio på FM-båndet. Dermed mister millioner nordmenn tilgang til FM-sendingene deres. Her er Snøhettas første ferdighytte.


NISSEDAL (NRK): Det kjente arkitektkontoret Snøhetta meiner dei har teikna ei moderne familiehytte for folk som er glade i . Nyheter, videoer og spennende artikler. Sørvestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...