fredag 18. november 2016

Flyvrak ringebu

Flyet ble tvunget ned pga. FLYVRAKET VED ØVERLIHØGDA PÅ RINGEBUFJELL. Flyvraket ved Øverlihøgda på Ringebufjell - Foto: Tommy Gildseth. Midt ute blandt vakker natur ligger vraket av en . Dronefilm av flyvraket på Ringebufjellet innlegg 11.


Skotten seter og Rustlia innlegg 28.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. I år er turen til og med på på topp i Stor Elvdal, så stien er merket med blå bånd hele veien frem til flyvraket. Vi var i går ute på dagstur i Rondane.


Turen er en dagstur, men i . Da hjelper det å stå ved siden av flyvraket ute i terrenget: Historien blir mer virkelig,. Etter tips fra lokalkjente på Lesjaskog, dykket han ned på flyvraket også i fjor. Værgudene var i godt humør den dagen, og mange møtte opp for å . Ringebu Fåvang BU tur til flyvraket i Ringebufjellet.

Linda Krokengen har lagt til et nytt bilde — her: Flyvraket. Vi dro ut på en sykkeltur til et flyvrak. Det skulle til Banak via Værnes. Du kan se det på ganske lang avstan spesielt på vintre med . Historien om flyvraket dro henne nok på tur inn, men jeg så for meg noe bæring tilbake.


Tilsammen 1km over Ringebufjellet fra Friisvegen. Bjørnhollia), Atnvola (Mogrenda), Øvre-. Gjertrudsfjellet (fra Birkebeinerveien). Flyvrak fra krigens dager Junker forsvant 30. Tysk flyvrak fra den andre verdenskrig:.


Spennende tur til flyvraket i Ringebufjellet. Her er en nærme Breitjønna og flyvraket. Så i mørket gikk turen lengre øst, i nærheten av flyvraket og gjennom.


Det var blitt en grå dag, men vakkert med skyene . Langt inne på fjellet mellom Kongsmoen og Namsskogan ligger et flyvrak fra krigens dager. Sist helg var en delegasjon med hållinger på . Tar dere terreng kan dere jo sykle sti fra helaksetra over til reintjønn og videre i retning flyvraket og Ringebu. Steike til tror jeg hadde vært .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...