fredag 8. september 2023

Yamaha påhengsmotor vedlikehold

Du kan spare penger ved å ta servicen selv på påhengsmotoren. Her får du gode tips til viktig og riktig vedlikehold av båtmotor. De største påhengsmotorene er det best å levere til din profesjonelle forhandler eller til et . Jeg kjører ca 30t årlig i saltvann.


Dyrt med 4takts påhengsmotor - Båtforumet.

Hva betaler du for service på din påhengsmotor ? Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Stell og vedlikehold. Påhengeren klarer seg godt nesten uten stell. Men gir du den litt oppmerksomhet, vil den belønne deg rikt.


Det viktigste er å holde salt og . Moderne firetakterne er svært driftssikre om de får riktig vedlikehold. Siden rundt midten av 90-tallet har firetakteren tatt over mange akterspeil i fritidsflåten.

How to service an outboard motor and do an oil change is a quick video on how to. Vedlikehold av små påhengsmotorere kan . Utskifting av drivstoffiltere, zinkanoder, impeller, termostater, etc. Uansett - godt vedlikehold og jevnlig service er nøkkelen til å holde din . Vinter kampanje på Mercury Diesel og Mercruiser . Påhengsmotor - båtutstyr, båter, båtverkste mercury, båt, båtservice,. Vi skaffer og reparerer de fleste typer båtmotorer, både innenbords- og påhengsmotorer.


Verdens mest ettertraktede . Vi utfører service, reparasjoner og vedlikehold på motorer, propellanlegg, drev og elektrisk. Enhver motor trenger service og periodisk vedlikehold. Service på motor 5-HK.


Deler og utstyr, reparasjon, service og vinteropplag. Vi er også forhandler av Pioneer-båter. Vi satser både på private- . Vi har dyktige mekanikere med lang erfaring.


SERVICE PÅ 9- HK, KR.

Vi tilbyr reparasjon, service og salg av båtmotorer og båter i Stavanger og Sandnes regionen. Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips. Yamaha - Mercury - El motor Yamaha.


Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt. Etter en fantastisk båtsommer går det mot høst og tid for å bestille høstservice og vinteropplag. Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen – ta kontakt med oss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...