tirsdag 3. august 2021

Vask av campingvogn

Guide til å vaske din bobil eller campingvogn. Når man skal vaske sin bobil og campingvogn bør man velge vaskemiddel med omhu. I vår utstyrsbutikk finner du en rekke ulike produkter for vask og rengjøring.


Globex rengjøringsmiddel er spesielt egnet for rengjøring av campingvogn og fjerner . Du slipper å male eller beise campingvogna eller- bobil.

Men uten vask duger den dårlig etter snart. Det vrimler av feller og feil metoder som ikke gavner bilen. Hobby 6KFU, men jeg trenger noen gode tips og råd for og vask den. Vi selger haskeservant og handvask til caravan og båt. Men det er et par ting du må unngå å gjøre.


Der findes mange produkter til vask af campingvogn , og det kan være lidt svært at gennemskue hvilke produkter, der er de bedste. Vinduene i en campingvogn er laget av acrylplast, og er derfor lette å ripe opp.

Når du vasker vinduene må du derfor sørge for at du bruker en . Finnes på lager i varehus. Legg til i innkjøpslisten. Hejsa Jeg står og skal ordne cv her i weekenden( alletiders :).


Jeg har lige opdaget, at jeg ikke har mere spampo til cv. Jeg er ny campist der for nylig har købt campingvogn , som jeh nu gerne. Er der nogen som ved hvor der er et sted hvor man kan stå og vaske. Globex med voks er et ekstra høykonsentrert og effektivt rengjøringsmiddel med voks spesielt tilpasset for vask av campingvogn og bobiler. Den trenger ei vask og polering.


Er vel plastikk og ruglete plastikk over heile . Har noen sofaputer fra ei campingvogn som har hatt litt vannlekarsje og det er kommet vann på puten. Og det er blitt brune striper. Vannkraner, pumper og rørdeler til bobil og caravan, rett hjem i postkassa. Stort utvalg, lave priser og rask levering.


Vi har alle de nødvendige produktene til vask , pleie og vedlikehold av campingvogner og fortelt.

Det gjelder både utvendig og innvendig. Stikkord bobilruter kjerringråd kjerringråd bobil Salmiakk vask av ruter vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...