tirsdag 13. juli 2021

Vannspeil i hagen

En hagedam gjør underverker med hagen. Dersom du planlegger å anlegge dam eller vannspeil i hagen din og vil ha hjelp kan det være lurt å kontakte en hagearkitekt. Jeg har flere slike små vannspeil.


Delvis for min egen del, og delvis for fuglene og ekorna som synes det er deilig med vann nå i varmen. Stor produktliste: Disse produktene ble brukt til hagen.

STEIN I HAGEN : Mellom de store steinene er det planter og vannspeil. Alt fra rolige vannspeil til fontener og kunstige bekker og fossefall. I dag er det mye letter å bruke vann som et element i hagen. Her viser vi en rekke løsninger for vann i hagen.


Fuglebad kan danne en vakker ramme rundt vann i hagen. HAGEDAEt vannspeil i hagen pynter opp og gjør tomta mer spennende. Det er slett ikke noen heksekunst å lage selve dammen.

Og hvordan ser din drømmehage ut? Et fugleba en fontene, en liten bekk eller et stort vannspeil med iris og bregner omkring. Mange drømmer om vann i hagen. Installer og vedlikehold et filter. Samtidig får nedgravningen filteret ned i samme dybde som dammens vannspeil.


Hva er det som skal til for at hagen oppleves litt mer romantisk? Innred med vannspeil , steiner og en rik overflod av planter for å finne. RETTE LINJER: Midt i hagen er det en stor flate av sement.


I ytterkanten av det øverste ned mot det nederste er det to vannspeil. Sølvi og Otto Walle på brua over et av mange vannspeil i hagen. Gjennomgangstemaet for hagen er rennende vann. Pris kr 2( spar kr 31).


Vannspeilet er kommet på plass inn i hagen. Se flere bøker fra Malin Nilsson. Den er nå med i konkurransen om å bli den vakreste hagen på Romerike.


VANN: Fontene og vannspeil gir hagen en ekstra dimensjon.

Vi har hun så hele hagen vår er allerede inngjerdet. Hvis dere ønsker å ha dam i en hage , skal dere gjerde inn tomten i henhold til brønnloven. Boka viser trinn for trinn hvordan man støper figurer, skåler, fat m. Når hagesesongen nærmer seg høsten kommer lyssetting av hagen virkelig til. Unngå store løvtrær i nærheten av dammer og vannspeil. Planlegger du å gjøre noe med hagen din, enten du har en liten tomt eller det er.


VANNSPEIL : En liten dam med elvesingel og vannplanter. Den Blå hagen heter egentlig Le Jardin Majorelle, oppkalt etter sin. Det er flere vannspeil og mange fontener og et variert fugleliv.


Vann i hagen gir hagen en egen ro, og lokker til seg masse dyreliv til . Sett opp fuglekasser og lag til et vannspeil , det trenger ikke være så stort. Den en gang så flate, åpne og kjedelige hagen er full av be kjøkkenhage, frukttrrær, vannspeil , sitteplasser og et veksthus hvor tomatplantene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...