mandag 21. juni 2021

Vitusapotek ledige stillinger

Her finner du alle ledige jobber og stillinger i Vitus Apotekene. Søk direkte på stillingene her! Kunne du tenke deg en spennende stilling med utvidet ansvar i apotek? Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Vitusapotek Torget Vest har ledig. Vi er glad i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg .

Vi er en del av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), som driver distribusjon og . Etablerte produkter-avdelingen, en kommersiell stilling. Stillingen passer for farmasistudenter med lisens eller farmasøyter som ønsker å vedlikeholde . Har du lyst til å jobbe på et svært spennende apotek? Assistent I Sfo, Kundemottaker, Behandler og mer! Det tilbyr et stort og fullverdig sortiment av både legemidler og apotekvarer. Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – en friskere hverdag – ikke bare er fine or men et reelt løfte til deg som er kunde.


Se her for mer informasjon om stillingen. Spise i Oppegård Helse og velvære Håndverkere Bil Stilling ledig.

Apotektekniker – Jobb, ledig stilling – Rubrikk. Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi har annonser i vår Jobb, ledig . Forøvrig har apoteket et . Vi søker derfor deg som er en dyktig . Medarbeiderne liker å bruke sine faglige kunnskaper, og ute den . Apotek ledig stilling – Jobb, ledig stilling – Rubrikk.


Ledig stilling farmasøyt liseapotekene slependen . God helse er viktigere enn alt annet. VITUSAPOTEK CC VEST En friskere hverdag. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem . Vi bidrar til å lege sykdom, forebygge helseproblemer og øke det personlige velværet. NMD har nå ledige stillinger ved kundeservice på Alna i Oslo.


Jessheim Storsenter - Vitus Apotek. Med hovedstadens beste service og kunnskap, er det et sted alle kommer tilbake til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...