tirsdag 4. mai 2021

Svømmehall for kvinner i oslo

Haukåsen skole, reservert for damer fra år og oppover. Det betyr at vi nå prioriterer kvinner som bor i Bydel Alna. Målgruppe: Kvinner over år som ikke kan svømme , eller som kan svømme litt.


Passer også for kvinner som er utrygge i vann. Finnes det noe svømming, svømmetrening eller svømmedag for kvinner i Oslo.

Har ringt og sjekka forskjellige nettsider men har ikke funnet noe. Alle kvinner og jenter er hjertelige velkommen! Målet er at kvinnene skal lære å svømme , slik at de kan føle seg trygge. Hun legger til at det er særlig viktig at barn som vokser opp i Norge. Her får du oversikt over alle svømmehaller og bassenger som drives av Oslo.


Brukergruppen for Vestkantbadet er typisk kosesvømmeren og kvinner. Mange kvinner med innvandrerbakgrunn kan ikke svømme. Det er profesjonelle instruktører fra Oslo Idrettslag Svømming som står for selve .

Mitt største ønske er en svømmehall i Oslo spesielt egnet til svømmeopplæring for muslimske kvinner , og ikke minst små jenter. Er selv stor fan av svømming men desverre så finnes det ikke ordentlig svømmehal for bare kvinner her i oslo , har vært på furuset men ville . Svømmehall med 25-meters basseng og 10-meters barnebasseng. Om det er for både kvinner OG barn vet jeg ikke, men noen av de kommunale badene i Oslo har et par timer noen ganger i uka bare for kvinner. Tøyenbadet består av to innendørs basseng, tre utendørs basseng, stupetårn og vannsklie.


De to innendørs bassengene er åpne året rundt hvor du har . Andelen innvandrer og flerkulturelle i Norge har vært økende i mange år. Deltakerne blir trygge i vann, noen lærer å svømme og det gir en trygghet for å ta. Vi tilbyr nybegynnerkurs i svømming for voksne kvinner.


Kurset har kun kvinnelige instruktører. Kursarrangør: Svømmeakademiet i Oslo. Bakgrunnen var at muslimske kvinner ønsket seg egen badeti ettersom. I Oslo har flere svømmehaller laget egne svømmetider for damer. Inne på Linderud bad i Oslo er det klamt, fuktig og minst grader varmt.


Det er ikke bare for en muslimsk kvinne å gå i svømmehallen. Vi vil i samarbeid med Oslo Idrettslag Svømming nok en gang arragere svømmekurs. Denne gangen er kurset rettet mot voksne kvinner.

SSK Skjetten Svømming arrangerer ulike typer svømmekurs for kvinner. Dette tilbudet gjelder bare for kvinner år og eldre. I høst arrangerer flere foreninger svømmekurs for innvandrerkvinner , men det er.


Jeg er jo glad i vann og vi bor i Norge. Hun er ikke den eneste av distriktets innvandrerkvinner som har kommet til at de må kunne svømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...