onsdag 26. mai 2021

Spylepumpe sjøvann

Rule spylepumpe med slange 12V. Det var en gang at sjøvannet var så rent at en vasket og kokte . Jeg satte et T-ledd på inntaket for sjøvann til dassen, og hentet vann derfra. Noen som kan anbefale ei rimelig spylepumpe med bra trøkk ? Koblet den en periode over slik at den erstattet en defekt . Jeg har en slik koblet til sjøvann.

Impeller ( Sjøvann ) MFKoshin. For diesel, fersk- og saltvann. Idèell for dieselskift uten spill. Fisker en del så jeg må ha både . Sun Protection gardin for panoramatak komplett.


Den har, som våre andre modeller, et stort akterdekk og skråstilte vinduer. Ankarwinch bak med fjernkontroll. Lager drikkevann av sjøvann , ca.

Spylepumpe for bakdekk( sjøvann ). Ikke selvsugende, og må derfor. Båten kan også leveres uten konsoll. SPYLEPUMPE : Neste pumpe som skal installeres er den elektriske spylepumpen. Den tar inn sjøvann via en stengbar bunnventil og dette vannet går via et filter . Integrert fiskekum som kan leveres med sirkulasjon av friskt sjøvann (ekstra).


Samme type uttak kan fåes også til spylepumpe for enkel spyling av dekket. Dobbel styre- og manøverposisjon, D6. Marco selvsugende spylepumpe.


Til pumping av ferskvann, sjøvann og diesel. God båt til hobbyfiske selges. Honda firetakt Elektrisk garnhaler og ekkolodd båten har egen spylepumpe for sjøvann. I kystnære strøk, der sjøvann vil drives innover land med vinden, vil det også.


I løpet av uken før ulykken inntraff var en ny spylepumpe montert,. Pumpen hadde innsug av sjøvann gjennom en slange som hang over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...