onsdag 5. mai 2021

Selvborende skruer med pakning

Selvborende skruer , 1stk. Clipsmutter- og plateskruesett, 1deler. En aluminiumsskrue med metallskive og gummipakning som er godt egnet ved montering av terrassetakplater.


Rustfri selvborende skrue , bi- metall. Sorter produkter etter: Produktnavn Pris Retning: Opp Ned.

Innføringen av den første selvborende skruen i rustfritt stål var en pionerbragd fra utviklingsingeniørene i SFS intec som. Elektronisk forzinket selvborende med skive og pakning for festing av stålplater til trevirke. Skruen leveres i blank og pulverlakkert . Betongskrue er en selvgjengende skrue som har bruksområde med en rekke.


SKRUE 6KT BORR BIG-PACK 2X19. For skruer med diameter mm der pakninger med. Til stålprofiler benyttes selvborende galvaniserte eller rustfrie lakkerte takskruer med pakning.


Aluminiumsprofiler skal alltid festes med aluminium eller rustfrie.

VI leverer skruer i sort og hvit utførelse med påmontert pakning. Skruene er selvborende og leveres med bit. Z-rigler eller stålprofiler. Skruer til metalbeklædning, let ventileret facade og sandwichpaneler.


Har hatt en jobb hvor kunde kom med terrasseskruer fra biltema og etter 10. Sjekk om de har selvborende spiss, om det er et spor ytterst på skruen for å. Ringisolator ULTRA fra Bandini med mm selvborende skrue. Bruges til at fæstne plader i. PLASTMO Trapez bundskruer. Europas førende leverandør af Mekaniske produkter og værktøj har et suverænt udvalg af Selvskærende, selv-borende og gevindformende skruer.


Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen. Monteres med stjerneskrujern. Benytt selvborende, lakkerte skruer med pakning.


Husk gummipakning mellom sikrings- linekrok og takplate. Sikringslinekroken skal ligge i bølgebunnen av takprofilen. Kæmpe udvalg af skruer hos Harald Nyborg!


Her finder du kvalitets skruer fra bl.

Fischer, MFT og Mitsutomo til både udendørs og indendørs brug. Til fastgørelse af tagstens- og trapezplader på træ. Dette gir tett og vindsikker. Pakken indeholder 2stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...