tirsdag 27. april 2021

Spikerplugg betong

VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong , f. Med spikerpluggen fester du enkelt regler, sokler, . Beregnet for montering av sokler, lister, fôring, stendere m. Bor hull gjennom festeobjektet og inn i betongen. Slå deretter pluggen inn med hammer. Hvis veggen er kompakt betong eller tegl kan man bruke en plugg.

Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger , som egentlig er en . Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Den dytter du inn slik at kun spikerdelen er . Egnet til massive byggematerialer som betong og naturstein. Hullet i stenderen og betongen bores i samme . Ekspansjonsplugg og spiker til feste i betong og murverk.


LYT, en komplett spikerplugg med spikeren montert i pluggen. Klar til å montere lette innfestinger i harde grunnmaterialer som betong , tegl og naturstein.

Krever forboring med mm . Skinneinnfesting med europeisk teknisk godkjenning. HIP spikerplugg brukes typisk til innfesting av lister, lekter, beslag, dører og vinduer. Liming på stålstendere med: ”LIM-O- TETT-Bostik” pluss skruer på etasjehøyden. PLUGG SPIKER 5X HVIT 100PK. All innfesting i betong og massiv stein.


Zamac har en herdet stålspiker og. Montering av tre-lekter, rammer, . Skal plasten inni i betongen smelte? Bak gipsplaten, bak 36mm treverk?


Tror plasten som ligger omsluttet av betong holder ut både brann og . Pris: Rabatt: Antall i pakning: 1STK Antall på pall: . Spiker med plasthylse til festing av bl. Ekspress-spikeren kan brukes i betong , natursten, tette sammenføyninger, massive . Blås hullet fritt for betongstøv. Slå inn spikerpluggen med en . De har såkalte spikerplugger , men i for små dimensjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...