torsdag 22. april 2021

Sammenleggbart badekar

Dette sammenleggbare badekaret er en fantastisk løsning til småbarnsfamilien som ikke har badekar! BibaBad Flexi er en smart og smidig . Den er stor og sammenleggbar , med plass til ett eller fler barn. Bibabad er et stort sammenleggbart badekar for opptil flere . Jeg har leita lenge etter et badekar som feks er sammenleggbart ,et for VOKSNE.

Eller en balje som er stor nok til at et voksent menneske kan . Det sammenleggbare designet er utviklet med tanke på de med begrenset plass hjemme, men som forsatt ønsker et romslig badekar. Med temperaturfølsom bunnplugg, bein med gummiføtter og opphengskrok. Av plast som ikke inneholder ftalater. Hva med et badekar du kan ta opp og ned når det passer deg?


BIDABAD: Sammenleggbart badekar til barn Foto: FOTO: Produktfoto. Du kan velge om du vil ha stort badekar med akkurat .

Kjøp Sammenleggbart badekar på Kelkoo. Perfekt følgesvenn som lar babyen ligge trygt under badingen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Hylle, Sammenleggbart ,. Plassbesparende design for bruk hjemme eller på reise. Karibu sammenleggbart badekar ! Dette er ett supert produkt synes vi Babble jentene!


Et sammenleggbart badekar for småbarn. Badekaret har ingen skarpe kanter, og det er . Og nyvinningen ble nylig tildelt den danske utmerkelsen Formland Design Award. Gummi plugg med avvløpsslange for badekar, Maltex.


Omfatter også transportable og sammenleggbare badekar. Men, men… kan jo hende vi flytter siden, og skaffer oss badekar uansett. De sammenleggbare badekarene fra Bibabath kan du blant annet . Tenker ikke på et sånt bittelite ett, men ett som større barn også kan sitte i? Nyt et avslappende bad selv om du ikke har badekar !

Av en eller annen grunn trodde jeg den var sammenleggbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...