torsdag 4. mars 2021

Trønder avisa sport

Trønder - Avisa er en dagsavis som utgis i Nord-Trøndelag. Error loading player: No playable sources found. Snakker ut: Andreas Holmberg (i midten), sports - og utviklingssjef i Levanger.


Høydepunkter Åsane - Levanger. Se høydepunktene fra den elleville kampen mellom Åsane og Levanger som endte 3-3. Hun pådro seg hjernerystelse i hendelsen.

Er du av typen som er svak for sport , men bare på skjermer og bare når vi vinner? Da er sannsynligvis værvarslet for helgen midt i blink med fyldig sportsdekning . Midtre Gauldal og Holtålen får ny nettleverandør (Foto: TrønderEnergi Nett). Lyst på en hektisk og spennende sommer i Nord-Trøndelags største mediehus?


Steinkjer-Avisa for år sia: (Foto: privat). Siste nytt innen nyheter, sport , fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer fra. LL Inntrøndelagen selger seg ut, mens den andre lokale eieren AS Nord-Trøndelag . Abonnementet løper til det blir oppsagt av deg.


I samarbeid med Nord universitet og Tindved kulturhage er Trønder-TV utviklet med sikte på produksjon.

Vi trenger frilansere til sport , kultur, godtfolk og Filter. Foreninger og forbund - Sport - og friti…:. Trønder Distribusjon tilbyr morgendistribusjon til postkasser i Nord-Trøndelag til svært konkurransedyktige priser. Tilbyr også sortering og pakking. Avisa skriver at retten ikke er i tvil om at styrelederen lånte ut nesten millioner kroner til de to kompanjongene . Lokalnyheter fra Nord- Trøndelag.


ULLEVAAL STADION (Dagsavisen): - Petter Northug og jeg er venner,. Avisene har et papiropplag på 151. Avisa Sør-Trøndelag arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Norwegian debate about racism in sport. John Arne Moen er ønsket som ny toppsjef i Trønderavisa -konsernet.


Men Mausundpatrioten utelukker ikke at han takker nei til jobben og blir . De tillitsvalgte protesterer, men til ingen nytte. LO er fortsatt nest største aksjonær i selskapet. Petter kom hit for å få en god samtale med meg. Dahl mener sport har alle ingrediensene som trengs i en god historie.


Noen trøndere valgte bort lørdagen under Midtsommertravet og dro på tokt til andre baner. Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Reals møkkamann, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...