onsdag 31. mars 2021

Sugeslange

For tilkobling til vannpumpe m. Kraftig sugeslange av spiralarmert PVC. Spiralslange til vann under svakt trykk samt vakuum til dy. Bestill dem via e-post, telefon eller butikken.


Børstesett komplett til sentralstøvsuger. Bli den første som omtaler dette produktet.

Tilbudet kan kjøps på Biltema til 2NOK. Luftfilter med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Komplett meter sugeslange til GD9Nilfisk Støvsuger. Sugeslange 5m komplett GD9støvsuger GD931.


PVC sugeslange med meget gode egenskaper ved lave temperaturer. Flere bruksområder som slange for vanningsanlegg, septikkslange etc. Til tilslutning til vandpumpe mv.


Vi rådgiver om valg af slange.

Formstabil slange med tilbakeslagsventil , sil, og skruer nippel. Transparent polyuretanslange, t= 4. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Utførelse Innvendig: PVC Utvendig: PVC Innlegg: PVC-spiral. Karcher sugeslange for pumping av vann fra f. Slange som kobler skuremaskinen Activa Edge til støvsugeren Activa HT25. For sliping og tørr skuring av gulv med slipenetting eller Eco stripper pad.


Spjeld och forgrening sammenkobles med hjelp av en kort slangebit. Vi leverer sugeslanger til både feiebiler og sugebiler, i mange dimensjoner. Køb SUGESLANGE METER - ALKO online hos BAUHAUS.


Oersikt over utsugningsstuser for sponavsug. Denne har en sugeslange som må kobles på for hver gang jeg fyller. Slangen jeg har til vogna nå,er meget stiv! Er derfor på utkikk etter en . Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av MERCEDES-BENZ-deler hos Bsbildeler. En meget fleksibel vakuum sugeslange med stor slitestyrke.


MEN UTEN SUGESLANGE ELLER VANNSLANGE pris KR. Original drivstoffslange til alle Wallas produkter.

Vi anbefaler extreme elastic dersom slangen skal brukes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...