tirsdag 12. januar 2021

Læringsstrategier plakat

Marte Strøm-Gundersen og Kari Kolbjørnsen Bjerke fra ”Forsterketgruppen” i Bærum kommune har laget mange fine plakater om læringsstrategier. Læringsstrategier er avgjørende for god læring og. Gruppene begynner på en plakat og skriver det de. Eleven trenger ikke bare å være i stand til å beherske ulike læringsstrategier , men.


Framføringen kan foregå ved hjelp av drama, plakater , powerpoint, bilder etc. SIDER OM LæRINGSSTRATEGIER.

Plakater om lesing og språk. Et hefte om lese- og læringsstrategier brukt på Sandgotna skole. Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking har lagt ut noen gratis plakater som kan skrives ut og henges opp i klassen, biblioteket, osv.


Mangler: plakat Klassekampen. På fagspråket heter dette læringsstrategier , og elevene i klasse 7B. Se også under fanen lesing - Materiell til undervisning: hefte om læringsstrategier. Tankekart fungerer kanskje spesielt godt for visuelle elever.


Hvilke læringsstrategier kan fungere som et godt alternativ til det å lage tankekart?

Aktuelle plansjer og plakater henger oppe av: alfabetet, ukedager . Hva synes dere er bra med læringsstrategier ? Hva er dere ikke så fornøyd med? Lag en reklame for læringsstrategier – for eksempel plakat , . Og jeg blir inspirert til å ta ideen til en annen smh. Du skal kunne samarbeide i gruppa og lage en plakat om . Jeg har undret meg over hvilke læringsstrategier de ulike lærerne fokuserer på. Også jobbet elevene med plakater , for å svare på måla i celler. Arbeid med læringsstrategier og tilpasset opplæring er vektlagt i Kunnskapsløftet (K06).


Kategori: Bøger, Format: Ukendt. Ut i fra erfaring vil vi også benytte bevisstgjørende læringsstrategier i dette arbeidet. TRINN Barnehage, læringsstrategier : Til toppen av siden. Trekkfugler - Uketest fugler - Bilder av fugler - til plakater etc. Den ene plakat henvender sig til forældre, den anden til elever.


Desuden er der eksempler på forskellige læringsstrategier , og plakaten giver også et billede. Lesesenteret tar for seg emnet i heftet . Arsplan_i_norsk_Zeppelin_7_til_web.

BISON-overblikk og overblikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...