onsdag 6. januar 2021

Korker til flasker

Kapsler og naturkork for korking av ølflasker. Flaskekapsler Bryggselv 26mm 1stk Bryggselv - logo kork. Skrukorker til PET flasker 100stk Blå.


Vi har et godt utvalg av flasker og kapsler til ølbrygging og leverer alt utstyret du trenger for å. Kvalitetsvarer til lav pris.

Vi fører eit stort utvalg av korker og kapsler til alle typar flasker. Vi selger det meste av bryggeutsyr og råvarer til å lage øl, vin og cider. Stort utvalg av ulike typer korker og korkemaskiner.


Korker mm, oksygen- absorberende. COmåler for FlipTop flasker. Korkemaskin, ølflasker, korker mm. Oxycaps 26mm lys blå 100stk - oksygen absorberende korker.


Kjøpte en to hånds korkemaskin og kapsler på europris.

Hei I dag skulle vi flaske brygget våres, men gikk på noen problemer. Vi gikk til innkjøp av korkemaskin og korker fra europris. Dette er skrukorker med forsegling. De passer til Cooper 5l PET flasker , som vi selger hos Beergear. Ringnes flasker da den ikke får tak.


Her finner du produkter du trenger for å korke flaskene dine etter brygging. Og selvfølgelig finner du flasker her også! Med denne kan du korke mye uten å bli sliten. Passer til både 26mm og 29mm korker.


IKEA - KORKEN, Flaske m kork , Tettsittende kork som forhindrer lekkasje. Fredagskvelden har kommet, uken er over og tilfreds sitter du deg ned for for å nyte en ekstra kald en til fotballkampen. Med stormende skritt kan du høre kona, . For dager siden - Mercedes-Benz gavesett av korker til vinflasker og champagne De skal forestille girspakene til Mercedes sine klassiske biler Regnes som nytt, . Flaske med rulleflens med lokk, til prøvetaking og dyrking, mm, mm, 1 . Mange bruksområder som oppbevaring av dressing, servering av juice, tilbereding av egne oljer, safting osv.


En kork er en slags propp eller liten hette som brukes til å tette igjen flasker.

Retap sin visjon er å få mennesker til å tenke seg om og fornye måten vi drikker vann på, og har derfor skapt en flaske som oppmuntrer til bruk av vanlig vann fra. PET- FLASKE MED KORK 250ML. Volu2ml, Mål: 55x1mml.


Hjelpemidler for åpning av flasker , bokser og andre beholdere. Det er fordi de har andre etiketter, lim og korker enn flaskene som er godkjent i det . Flasker og bokser uten pantemerke, som glassflasker, kan ikke pantes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...