søndag 6. desember 2020

Verktøygodtgjørelse tømrer

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Ferie og feriepenger: Tariffbedrifter. Problemet er:Ifølge tariffavtalen skal jeg få verktøygodtgjørelse , 1. Blikkenslagere, arbeid på bratte tak og lign.


For betongarbeidere, tømrere , anleggsgartnere og murere.

Utdrag av overenskomst for tømrer og murerfaget. Verktøygodtgjørelse - Bedriften holder lærlingen med nødvendig håndverktøy. I tillegg omfattes tømrer – og montasjearbeid. Gode lønnsvilkår (Reise gangti verktøygodtgjørelse og AFP). Egen kontaktperson i Jobzone.


Gjelder for tømrer , betong, murer og anleggslærlingar. Lærling som sjølv held tilstrekkelig håndverktøy som kan kontrollerast av . Vi søker tømrere med erfaring og forståelse innen byggfag.

Timelønnen jeg får er det jo skatt på men jeg får 10kr per time i verktøy godtgjørelse (El verktøy og håndverktøy) . Jeg er tømrer og skal jobbe som det der også. Arbeidstakere som selv holder tilstrekkelig håndverktøy som. Tømrer med fagbrev: Nyutdannet 1. InHouse AS ansetter tømrere med fagbrev fortløpende.


See this and similar jobs on LinkedIn. Som mange andre har han en verktøygodtgjørelse fra bedriften, og bruker den til å . DSN Entreprenør: Vi ønsker å ansette faglært tømrer så snart som mulig. Vi tilbyr en fordelaktig ordning for verktøygodtgjørelse , pensjonssparing, forsikring og . Sats for verktøygodtgjørelse justeres med fall eller stigning i. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22. Bilag Verktøylister V Bilag Verktøyliste for tømrere Følgende verktøyliste legges til grunn.


Selskapet har egne blikkenslagere, tømrere , taktekkere, og er derfor i stand til å ivareta. Utbetales hver måned VERKTØYGODTGJØRELSE De som jobber ute. Fagspesifikk tømrer – 2FSL Kalkulasjon.


Vi kan tilby konkuransedyktige betingelser, bilgodtgjørelse, verktøygodtgjørelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...