tirsdag 1. desember 2020

Vannlås rense

Slik renser du avløp og vannlås. Rens avløp og vannlås manuelt i stedet for å helle sterke kjemikalier ned i avløp, kloakk . Sjekk at pakningen, eller o-ringen sitter som den skal rundt koppen før du skrur på plass vannlåsen. Du bør rense vannlåsen regelmessig, . Jevnlig rensing kan hindre at du får dem på besøk, og redusere risikoen. Nyere vannlås av plast er lett å skru løs mens på eldre vannlåser av .

Rense sluk, vannlås og sil. Sluket må renses jevnlig, hvis ikke fylles det opp med hår og smuss. Når sluket står i lange perioder uten vanntilførsel for eksempel i . En eller et vannlås eller vasslås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at.


Bortsett fra rensing , krever sjelden vannlåser vedlikehold. Hvordan rense dette avløpet? Internett sier jeg må rense vannlåsen , så jeg løfter opp slukristene, men blir ikke mye klokere av . På badet er det to steder man må rense.

Det ene er avløpet i dusjen og det andre er vannlåsen under vasken. Vannlåsen bør renses jevnlig. Rørlegger Anders Fossen fra Jørstad KTL, viser deg hvordan. Det er lurt å rense vannlåsen under vasken med jevne mellomrom, slik at du unngår tette rør.


Det er smart å rense sluket før du reiser på ferie. Er det mye dritt i sluket, kan det være vanskelig å fjerne det, om det har tørket helt inn, sier Are . Før du setter i gang med plumbo og sugekopper, kan det være en idé å sjekke vannlåsen i vasken. I ytterste konsekvens kan nemlig tette sluk føre til store og kostbare vannskader, og det vil du . Enkel hvit vannlås i plast, eller stilig design vannlås i krom. Da er det lurt å rense vannlåsen for smuss og matrester for å slippe mer vond lukt. Har renset sluken godt men ikke noen forskjell.


Dvs hvis jeg borer de ut, er det nok body i vannlåsen til å skru ned noen nye litt større . Gjør det til en rutine å rense vannlåsen en gang per halvår. Rens vannlåsene med jevne mellomrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...