onsdag 30. desember 2020

Racor vannutskiller

Vannutskiller brakett for filter. Stort lager med rask levering og Prisløfte. Den har tilbakseslagsventil, tappeskrue, lufteskrue og . Dimensjoner (mm) : Ytre diameter (topp): 7Høyde: 761.


Hos oss finner du Olje og Filter til alle formål. SYSTEMR med vannutskiller - Sikker shopping.

Fuelfilter til orginal Evinrude vannutskiller. Spin on vannutskiller med avtappingskran for Deutz, Volvo . Høy kvalitet og rimelig drivstoffilter fra MANN-FILTER (WK 9x) for MERCEDES -BENZ. Racor bensinfilter med vannutskiller.


Et bredt utvalg og høy kvalitet på automotive reservedeler for nesten . Sjekk alltid at det nye filteret stemmer overens med det gamle. Diesel Spin-On dieselfilter - Racor. Denne listen er veiledende, og etter beste evne basert på opplysninger fra .

Vi selger filter med høy kvalitet, og er en trygg og sikker . For mindre motorer, og grov filtrering. Lite og rimelig forfilter- Enkelt. Modeller som inkluderer en aluminiums skål eller rustfritt stål. Bunnkran på dieseltankene tappes til ren diesel kommer, vår og høst og etter hver dieselfylling.


På min Saga 2 med hk Yanmar, er det vannutskiller og dieslfilter. Utstyrsliste med forbehold: YANMAR 369. Vi leverer hele filterhus eller filterelement til forfilter.


Hurtigkoblinger for enkelt bytte. De har også ofte vannutskilling som egenskap. Finfilteret fanger opp de minste partikl. Vannfilter, filter, vannutskiller , drikkevannsfilter, Waterpik.


Også vannutskiller ville jeg sett etter på , jeg har god erfaring. Tett sjøvannsfilter var årsaken. Separ dieselfilter med vannutskiller på marinemotoren gir deg trygghet på sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...