tirsdag 22. desember 2020

Krus med motiv

Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Det var med et krus med teksten Laure med rosa motiv. De store lattekruset gjør kaffeopplevelsen spesiell.


Kjegleformen og bilde i panoramformat, setter motivet i fokus. Krus med motiv - Carl Larsson - Britta. Sculptures and figures of trolls, Carl Larson, Angels, Mona Lærum, Paintings and souvenirs.

Sett med maritime suvenir krus med motiv - Norwegian sailships. Sinnataggen kopper med motiv inspirert av Gustav Vigeland og Andy Warhol . Et lite krus i porselen med motiv. Norges største utvalg av kopper, glass og krus ! Vi brenner motivet inn i produktet, noe som gjør holdbarheten og kvaliteten meget god. Asjetten med motiver av omriss av engler er et samarbeid med Magnor Glassverk.


Designer Theresa Bergeru tok utgangspunktet i glassengelen da hun . Hvite med sort og gullfarget motiver. Tilbudet varer så langt lageret rekker .

Krus , motiv 1-(4-pk.) Nyt årstiden og inviter dine venner på noe varmt å drikke i disse nydelige krusene i serviset Nordiske Fugler. Krusene er fint utformet og er . Magisk krus som skifter motiv. Et flott kaffe latte- krus i brun keramikk med sort og hvit farge utenpå med motiv av G-nøkkel. Slitesterkt og tåler oppvaskmaskin.


Hos oss finner du et enormt sortiment av prisgunstige krus med trykk. Fotokopper med muligheten til å trykke avanserte motiv. For dager siden - Et flott Egersund krus i perfekt stand. Ingen skader eller krakkelering. Xmedia avdeling profil holder til på Melhus, og leverer alt innen profiltøy.


Kopper og krus i ulike motiver med trykk av motiv eller logo på. Viking krus med Beijing friidrett løping Kan leverers med tekst. Ein romantisk serie kopper og skåler i porselen med nostalgiske motiv.


De fleste koppene som du kan kjøpe på Platekompaniet har motiv som er hentet fra musikk-, film- og TV-verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...