torsdag 26. november 2020

Karcher teleskop

Smart teleskoplanse for rengjøring av overflater i høyden, som for eksempel fasader og skodder. Lengden på teleskoplansen kan justeres fra meter til meter. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Den eneste teleskopiske hvor det er høytrykk helt ut til dysen. For rengjøring av overflater i høyden, f. Ideell for enklere rengjøring i høyden.

Beställ allt inom Tillbehör - högtryckstvätt m. Den praktiska axelremmen underlättar arbetet . Detta teleskoprör är lämpligt vid rengöring av trånga utrymmen. Längden av armen är justebar mellan - m. Med produkten inkluderar även axelrem, . Hos MAXBO finner du høytrykkspylere som er uunnværlige når du skal rengjøre utendørs. Kjøp på nett eller i butikk.


KÄRCHER HUSVASKELANSE - MTR.

Karcher Wv Kāts cena no 33. Disse teleskopstengene er konstruert for krevende høytrykksrengjøringsoppgaver i høyder. Populära sökningar i Högtryckstvättar. Teleskop høytrykkslanse 5m.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Klik her og find den bedste pris nu! Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Med denne teleskop stang, bliver besværlige områder nemme at rengøre. For de aller fleste er Kärcher synonymt med høytrykkspylere.


Det er ikke så rart, skal vi tro en fersk svensk test. Den tyske produsenten fikk alle . Sett bestående av to teleskop -forlengningsskaft, et for vaskemunnstykket og det . Med teleskopiskt spolrör (- 4m), når man även svåråtkomliga områden: t. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Riesen-Auswahl führender Marken zu .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...