tirsdag 22. september 2020

Tek17 våtrom

Våtrom skal prosjekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade på . Krav om sluk i gulv på våtrom (ba dusj og vaskerom) er erstattet med krav om at. TEKble tatt i bruk fra 1. Endringen gjelder for våtrom der fallet på gulvet er mindre enn 1:100. Bufret Dette bladet og BVN 20.

Bladene beskriver også hva kravene . DiBK har nå senket minimumskravet for . HVA SIER TEK TIL FALL MOT SLUK I VÅTROM ? For dusjsone må minst én av følgende preaksepterte ytelser være . Det er foretatt en opprydding og tydeliggjøring i flere av kapitlene som berører våtrommet. Ifølge veiledningen til TEK , er en preakseptert løsning for våtrom at gulvet avgrenses med en oppkant som skal være minimum mm. Ny teknisk forskrift trer i kraft 1.

Ny TEK er vedtatt, og dette er det du trenger å vite forskriften og. Del I: Rom og dokumentasjon. SINTEF Byggforsk kunnskapssystemer. Byggebransjens våtromsnorm. Norges Eiendomsakademi arrangerer våtrom etter TEK kurs.


TEK under lupen på Våtromsdagene Bildet: Fagsjef Bjørn Grimsrud i Fagrpdet for våtrom skjulte ikke på noen måte at det er mye klipp og lim . Tabell 1: TEK sine funksjonskrav med tilhørende veiledning. I forbindelse med at den nye byggtekniske forskriften TEK trådte i kraft 1. Dette omhandler blant annet endringer i krav knyttet til bodplass, våtrom ,. TEK har kommet – Hva bør takstmann kjenne til? TEK Forskrift om tekniske krav til byggverk.


Teknisk rom med sluk, er mao ikke våtrom. Kravet om at sluk skal være i selve gulvet i våtrom er fjernet. Fukt, våtrom og rom med vanninstallasjoner.


Vaskerom Det er ikke påbudt å følge Våtromsnormen når du bygger vaskerom.

Han påpeker at det er byggteknisk forskrift, TEK , man må . Her er noen raske kommentarer til kapittel 13. TEK – Enda mer utfordrende å bygge våtrom ! Fagrådet for våtrom ønsker velkommen til. Kontroll av våtroEr det bare gulvet som skal kontrolleres? I forskriften heter det at gulv på våtrom skal ha tilstrekkelig fall til sluk, slik at . Lovgiver har også fjernet kravet om at sluk i våtrom skal være i gulv, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...