mandag 10. august 2020

Trådløs høyttaler dusj

Stadig flere av høyttalerne du finner i butikken er nå trådløse , og er ment og. Du for eksempel henge den i dusjen eller på kajakken din! Den har innebygget oppladbart batteri for trådløs lyd hvor du måtte velge og inkluderer en sugekopp for å feste høyttaleren i dusjen , på kjøleskapet, skrivebordet . Nå kan du endelig snakke i telefonen i dusjen siden det et handsfree eller bare nyte musikken. D Kan selvsagt også brukes overalt som vanlig trådløs høyttaler !

Hvis du ikke har sangstemme til å selv stå for syngingen i dusjen , kan du overlate oppgaven til teknologien. Bærbar trådløs høyttaler med Bluetooth og NFC. Med Sonys Extra Bass-teknologi. Lytt til musikk i dusjen eller ta m. Dusjhøyttaler som tåler en støyt i dusjen.


Kobles trådløst via bluetooth og kommer i flere freshe farger. En sann fryd for de fleste sanser.

Vanntett og trådløs høyttaler for musikk og samtale. Høyttaleren festes med en. Lago passer godt i dusjen , ved bassenget eller på campingtur. Når den også flyter er det utvilsomt en god basseng- eller dusjpartner ! Bluetooth- høyttalere finnes snart i alle former og fasonger.


Ta med deg musikken i dusjen ! TEST: Seks trådløse Bluetooth- høyttalere. Nå kan du virkelig synge i dusjen ! PHILIPS I GROHE Aquatunes – Bluetooth musikkstreaming på badet. Med den vannbestandige høyttaleren PHILIPS I . Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (grå) - Ultimate Ears. I dag finnes det høyttalere som dekker alle tenkelige behov, enten du trenger lyd i båten eller. Trådløse Bluetooth- høyttalere lar deg spille av musikk direkte fra m. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hjemmeelektronikk på nett.


Rå lyd med Vooni Splash Speaker!

Lytte til musikk og ta telefonsamtaler i dusjen – trådløst En våt drøm for alle badenerder! Aquatunes trådløs dusj høyttaler Består av: Speaker modul for trådløs streaming av lyd via Bluetooth Anti-slip rail adapter for å feste på skinner med Ø mm . Mini bluetooth høyttaler med trådløs rekkevidde på m. Kombinasjonen av batteridrift og trådløs frihet – som regel takket være Bluetooth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...