onsdag 12. august 2020

Slangetrommel høytrykksvasker

Ny høytrykk slangetrommel designet for bruk med høytrykksvaskere av alle merker. Helst med fjær slik at jeg slipper å sveive. Fikk nettopp en pris fra . SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN MED SLANGE - LUKKET SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN.


Kärchers slangevogner gir større mobilitet og mindre anstrengelse.

Med Kärchers praktiske slangevogn, får du automatisk slangetiltrekking, integrert. Veggmontert med meter høytrykkslange. Automatisk inntrekk av slange. I åpen utforming, med returfjær. Til montering på vegg, i tak eller på gulv.


Slangen rulles tilbake med et lett trekk i slangen. Modellen Ker blant de kraftigste av våre store høytrykksvaskere for private husholdninger.

KPremium inkluderer slangetrommel. Den er meget effektiv med . Slangetrommel med brettbart håndtak (ekstrautstyr). Kraftigt dimensjonert for hard drift. Egnet for trykkluft og vann. Robust høytrykksvasker med integrert slangetrommel.


PLUS for komfort er utstyrt med slangetrommel med m stålarmert høytrykkslange, tekstilarmert . Robust design og motor med lavt turtall for lang levetid. Noen som har gjort dette og har . Terrassevasker og godt utvalg tilbehør inkludert. Kraftfull høytrykksvasker med meter stålar- mert slange på trommel, . Høytrykksvasker på 2-hjul for enkel transport, med håndtak og tank for vaskemiddel.


Kompakt 1-fas høytrykksvasker med Eco-modus. Easy-Press Softgrip høytrykkspistol og servobetjening. Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser.

Ergonomisk riktig og kompakt design. Kjemiinjektorslange og doseringsenhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...