mandag 17. august 2020

Seteventil bruksområder

En seteventil består av en roterende spindel, en plugg og et såkalt sete. Når man vrir spindelen med klokken, dyttes pluggen ned i setet, og isolerer for alt som . Les mer i ventilkompendium . Rødgods : Rgeller bedre bør brukes hvor støpejern eller . Seteventil , 3-veis, utvendige gjenger.

Blindflens, for seteventil DN med flens. For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Stengeventil, rettløp, med innvendige BSP-gjenger.


Gjenget overdel med låsemutter. Bruksområde : Sjøvann, vann, olje og ikke aggressive. Membranventiler lages i mange forskjellige størrelser alt etter bruksområde.


Teleskopisk utførelse med myktettende seteventil. Stigerør tilvirket i rustfritt stål.

Leveres med pakning, rustfrie skruer og muttere. VMV 3-SETEVENTIL 3-VEIS. Legg til i sammenligningsliste - Fjern. Vanlige tappeventiler og greps blandebatterier.


BK 1-1er en komplett blande-enhet. Bunnventilen er en vedlikeholdsfri seteventil. Ventilsatsen er beregnet for bruk til . Kontroller at filteret er rent før. Dette området bruker informasjonskapsler for å gi en best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke området eller bli her, samtykker du i vår bruk av . Mangler: seteventil Rising Stem Non Contact kuleventil - Control Seal - Aktuering.


Produkter › Produsenter › Control Seal Bufret For noen kan ventilen minne om en sluseventil (rising stem), den lukker som en seteventil , men kjernen i ventilen minner mest om en kule. Bufret Bruk av produktene i andre bruksområder enn de som er nevnt, må avtales. Måleomformer Måler gjennomstrømning.


Teknisk informasjon,montasjeråd for spesielle bruksområder. Flens DN10 KVS16 Slaglengde 40mm, PN10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...