onsdag 12. august 2020

Oso varmtvannsbereder feil

Feil på tusenvis av OSO varmtvannsberedere , Feil på tusenvis av OSO. OSO Hotwater har sendt ut advarsel om en rekke varmtvannsberedere. Nå tipser lesere om feil på flere beredere fra produsenten. Feilen skal være reparert på en god del av de berørte produktene, men. Har du en varmtvannsbereder fra Oso Hotwater hjemme hos deg?


Sikring eller jordfeilbryter slår ut gjentatte ganger.

Barnnen var forårsaket av en feil på varmtvannsberederen. Dette er en varmtvannstank fra Oso Hotwater AS, og disse har forårsaket en . OSO bytter den elektriske tilkoblingen på Super S modeller produsert i. Her finner du korte videoer med nyttige detaljer om hvorfor du bør velge OSO. Ti typer OSO varmtvannsberedere har risiko for overoppheting i elektrisk. Først trodde vi det var snakk om feilmontasje , men grundigere . Oso Hotwater advarer norske husstander om en feil på selskapets varmtvannsberedere som kan føre til overoppheting og brann.


Dette gjelder flere tusen varmtvannsberedere. Heisann, jeg fikk montert en ny Oso super s 2for ca år siden da den gamle varmtvannstanken tok kvelden.

Jeg fikset dette svart så har . Det er en feil som utvikler seg over ti og det er derfor den ikke ble oppdaget . Vamtvannstanken din fra OSO kan ha en alvorlig feil. Flere typer varmtvannsberedere fra Oso Hotwater har en feil ved en komponent som gjør dem brannfarlige. Berederne er produsert mellom . Slik så varmtvannsberederen ut etter en brann i Alta.


Feilen i VVS-beredere fra Oso Hotwater har vært kjent i flere år og forårsaket flere . Feilen skyldes en risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på tankene. Morten Hole, stasjonssjef ved Harstad politistasjon, sier nå at årsaken til brannen var overoppheting i en varmtvannsbereder av merket OSO. Den svenske Energimyndigheten har testet varmtvannsberedere.


Et godt eksempel er berederen OSO Super S 120. Politiet ber alle sjekke varmtvannsberederen. Alta en kjent feil i samme type varmtvannsbereder. De som har en bereder fra Oso Hotwater hjemme hos seg må sjekke merkelappen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...