mandag 3. august 2020

Nille matboks

Nilleklubbpriser i butikken. Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen. I løpet av skoledagen er det viktig med mat og drikke.


Vi har det du behøver for å beholde matpakken delikat og fristende helt til lunsj. Praktisk og enkel for deg på farten.

Finnes også i blå versjon. For de yngste barna er det morsomt med mønster på matboks og flaske. Matboks og drikkeflaske fra Hvit Tråd. Det kan være lurt å spare penger ved å ta med egen matpakke til skolen fremfor å handle i . NILLE Bokbind 200x70cm 290.


Oppskåret frukt og grønt er perfekt til matboksen. Denne følger med matboks og drikkeflaske, men vi har .

Tilbudet gjelder denne uken og neste. Design din egen matboks og timeplan. Vi deler også ut reflekser,. Ryggsekk Før 10- Nå 5-.


Sammenleggbar matboks i silikon, grønn og lilla 5- . ENKLERE LIV Compeat Foodskin matboks 19-. Perfekt for merking av matbokser , frysevarer etc. Stabelbare matbokser med lokk. Enklere Liv Compeat Foodskin matboks 19-.


Også bruker du stooore muffinsformer oppi til småting. Det har tatt meg mange år å finne en matboks og drikkeflaske jeg faktisk er. Hos oss får du alt du trenger til skolestart #129412; Bokbind? Blått pennal til 3kroner og Batman- matboks til kroner, alt fra Ark.


Foto: Per Ervland Vis mer. Gå til innkjøp av en matboks og en drikkeflaske til lunsjen.

Forfatter: Martin Westbye. Vi har funnet fram skoleklær, skolesekk, matboks og drikkeflaske fra forskjellige butikker i to forskjellige. Forskeren ble så overrasket da han testet plastprodukter for NRK at datteren ikke lenger fikk ha med den faste matboksen i barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...