fredag 14. august 2020

Kakefat i glass

Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. Dette elegante kakefatet i klart glass presenterer dine kaker, muffins og cupcakes på en vakker måte.


Kakefat i glass rektangulært. Fatet er tilgjengelig i ulike størrelser og høyder, noe som .

SANS Kakesett inneholder et kakefat i glass , kakespade og seks kakegafler. Aida, passion ovalt fat 45x25cm. Le Creuset, rektangulært fat caribbea. Et flott kakefat av klarglass. Gi de flotte kakene, muffinsene eller bakverkene dine en verdig servering med et . Stilfullt kakefat i glass.


Grand Cru Serveringsfat på stett. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! RETRO FAT i svak gul tint med klart glass.

Fatet har et pent boblende motiv i 3D med utstående kuler på undersiden, med en lav stett rundt kanten av fatet. Sony Dualshock Controller VSort (PS4). Passer til kaken Verdens beste. Bilde av STETTSKÅL I GLASS LILLA LITEN.


Merke: HADELAND GLASSVERK. Vakker kunstglass serie i stramme former inspirert av glasskunst fra Venezia. Enten du skal dandere et fruktfat eller koldtbor er det viktig å ha en variert utvalg av fat og serveringsfat. Det staselige kafefatet på fot i Nordiske Fugler er vakkert dekorert med det grønne fra naturen på foten og en søt liten gulspurv på selve fatet. Flott kakefat fra den populære serien Kastehelmi.


Nå får vi nyte av dette lekre kakefatet fra serien Kastehelmi, som betyr duggdråpe. Europris har de aller meste av serviser, kopper og glass du trenger på kjøkkenet. Vi har nå 1Glass kakefat fra Finn.


Det er lett oppsvinget i ytterkanten og det klare glasset har en svar grønn tone. Glasslokk til de elegante kakefatene i Eik eller Walnøtt tre. Craster er opptatt av å skape vakre, holdbare produkter som legger vekt på materialets un.


Islande Created with Sketch. Vakkert kakefat i to etasjer med herlige mønster inspirert fra påfuglens vakre fjær. Du bestemmer tekst og skrifttype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...