tirsdag 4. august 2020

Isola torvtak

System Platon har derfor i over år ikke bare erstattet neveren, men også forenklet leggeprosessen og gitt dagens torvtak bedre funksjon og lengre levetid. Isola Isokraft er et kraftig asfaltbasert underlagsbelegg som tåler å stå utildekket over. Dobbel sikkerhet, lang holdbarhet. To-trinns tetteløsning for torvtak.


Gammel tradisjon tilsier bruk av never som underlag for torv. Men never er vanskelig å få tak i, og det er få som behersker .

Platon Xtra är lösningen som ger ett hållbart och tätt torvtak. I kombinasion med Isola Isostark underlagstäckning uppnås det en två-stegs tätning. Utførlige opplysninger om torvtak finnes forøvrig i NBI Byggdetaljblad 544. Slik bygger du opp et torvtak. Første sjikt er et asfaltbasert tak- belegg.


Fugemasse for bruk til detaljer med Platon produkter til torvtak , gulv og radonmembran. Fuktbeskyttelse på utsiden av yttervegger mot terreng, og fuktsikring og rotbeskyttelse av asfalt takbelegg i torvtak. Hei, lurer litt på å legge torvtak på en bolig som skal oppføres i høst, dette har.

I hundrevis, om ikke tusenvis, av år har hustakene i vår del av verden vært tekket med torv. Den moderne måten å gjøre det . Tilbehør til Platon sikrer riktig montering og funksjonsoppnåelse til hovedproduktet Platon. Takshingel, Powertekk, torvtak og takrenner.


Isola har en meget god løsning for torvtak : Isokraft asfaltbasert takbelegg og Platon underlag med knaster. I tillegg til takbelegg og underlag leverer vi også . Isola as, Fabrikk Platon Lienfossveien 5. Prismessig vet jeg ikke hva dette koster, da dette var inkludert i leveransen av selve . Skal legge torvtak på en liten hytte, tak arealet er bare ca 42m2. Anbefalt underlagsbelegg takvinkel Betongstein med eller grader uten overflatebehandling Isola Isola Isola Isola Krav til underlags- belegg i værharde strøk . Platen gir meget god fuktbeskyttelse. PLATON XTRA TORVTAK System Platon har mer enn års dokumentert.


Grunnmursplaten er fremstilt av Polypropylen, har. Torvtak krever et tett undertak, helst en asfalt- eller pvc-membran med. Takpanner leveres med ulike garantier: Powertekk fra Isola og . UNDERLAG ISOKRAFT 1X12M ISOLA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...