onsdag 8. juli 2020

Vannutskiller mercury

Jeg går og vurderer om jeg burde ha en vannutskiller tilkoblet bensinslangen på båten. Dette har ikke vært noe tema med flyttbare . Flere resultater fra baatplassen. Mercury Optimax - Kondensfjerner - Båtforumet.


Settet inneholder brakett, filter og blindplugger. Passer IKKE Mercruiser fra .

Vannutskiller - Bensinfilter. Forventet leveringstid: 3-dager inn til oss. Innsprøytningsmotorer bør ikke forlate brygga uten forfilter, det vil si et separat filter med mikron partikkelstørrelse og vannutskiller.


Denne typen filter finner . En vannutskiller beskytter motoren mot forurenset bensin. Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig. Drivstoffilter for diesel. CAV 2filter og vannutskiller.


Kategorier: Olje, Filter og tennplugger, Tanker og drivstoffutstyr Stikkord: bensin, Diesel, filter, vannutskiller.

Han er til daglig mekaniker og . Christian Zaborowski er blant verdens fremste båtførere i Offshore Klasse 1. Racor vannutskiller filter til fritidsbåter. Marine er der for å støtte deg – på sjøen og på land. Fuelfilter til orginal Evinrude vannutskiller. Lang type CAV vannutskiller.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Pris ferdig prutet: 300- (Nb svensk motor) . I Watskis nettbutikk finner du et stort utvalg av filter, alt i fra drivstoffilter, vannfjerningsfilter til oljefilter og luftfilter! Et forfilter er den viktigste.


Stor utvalg i Motortilbehør hos MarineOnline. Utskifting av drivstoffiltre, oljefilter, vannutskiller , zinkanoder, tennplugger, etc. Ikke godkjent for montering i motorrom pga.


MERCURY - Utenbordsmotorer. Forfilter med vannutskiller og tankmåler er inkludert. Tanken har et stort lokk på toppen som . Om det ikke fungerer får du holde øye med vannutskilleren og tømme den for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...