onsdag 29. juli 2020

Tepperenser maxbo

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, pigghammere, tepperensere , . Vaskemiddel med hurtig tørking. Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter,.


Rondellsliper Tapetfjerner med damp. Kostet 250kr for et døgn å leie, pluss .

Noen som vet hvor man kan få leid tepperenser i Trondheim? Se eksempler på verktøy på bildet . Lei en tepperenser i 24timer for 199kr Instruksjon for hvordan man bruker. Siden den gang er dette blitt en høsttradisjon. Maxbo utleie (Toolmatic) fra , Buskerud.


Gulvbehandling og rengjøring. Vi utfører også alle typer gulvsliping ,sliping av tregulv,sliping parkett,slipe terrasse,slipe trapp etc, med . Kärcher RM7rengjøringstabletter til tekstil-. Clas Ohlson Et rengjøringsmiddel for dyprengjøring.

Forum › Generell diskusjon › Generelt Bufret 3. Jeg har jobbet på MAXBO i mange år, og opplever stadig at kreative folk kommer. Betaler for antall timer eller dager. Synes det var forholdsvis . Vi leier ut møbel- og tepperensere.


Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Maskinen er tilpasset grunnrengjøring av mellomstore flater. Bruker tepperenser (karcher puzzi100) på stort sett alt ombord. MAXBO Backer Kristiansun 65Kristiansund N. En enkel tepperenser fra karcher, det er alt du trenger. Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for.


Cleanfix TW6er en større tepperenser som egner seg bra til store arealer. Peter og jeg hadde akkurat bestilt vår første sofa. Tepperenser - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Vi var tilbake i møbelbutikken for å kjøpe en kommode til soverommet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...