tirsdag 28. juli 2020

Skjermtak over dør

Har du en eldre dør kan det lønne seg å skifte til en ny ytterdør , slik at du får et helhetlig utseende. Hos Byggmax finner du det perfekte entrétak over din ytterdør ! Monteringsveiledning medfølger. Moderne og elegant design som passer de fleste entreer.


Takplate av buet pleksiglass.

Enkelt og raskt å sette opp. Komplett med festeskruer . Med vårt entrétak med justerbart feste kan du tilpasse stagene til bjelkene over døren. Et entrétak beskytter ytterdøren mot regn og hindrer at det samler seg vann inntil døren.


Her finner du vårt utvalg av tre. Minimalistisk dørbaldakin med alu. En baldakin over inngangsdøra er et effektivt vern mot regn og snø slik at gulvet i entréen ikke blir klissvått når du åpner døra.

Den beskytter også malinga og . Et pent og solid tak over inngangsdøra gjør ikke bare huset vakrere. Alle som skal inn eller ut av døra , kan stå i le mens de låser opp eller . Naboen har montert skjermtak over verandadøren. Den dukket plutselig opp over natten. Går dette som fasadeendring eller er det utenom?


Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti. På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg. Skulle overnevnte endring skje, anses ikke dette som en mangel ved produktet. Hvis døren monteres jevnt med fasaden, må døren beskyttes av skjermtak.


Ved reklamasjonssaker på dører som monteres med fugeskum står kunden ansvarlig for. Eventuelle over - og sidefelt er ikke inkludert i dørens branngodkjennelse, men gjelder kun i montering. For ytterdør og boddør på utsatte plasser anbefales skjermtak når utstikk ikke gir beskyttelse.


Verktøy som skal brukes ved montering. Om dør og karm står oppreist før montering, må dørbladet løftes når døra.

Ved bytte av dør trenger du: hammer, sag, skrutrekker, bormaskin. Begynn med å sette sammen overstykket og sidene. Kontroller at pilene i lås- kassen peker ned på begge sider før du skrur inn sylin- drene.


Ytterdør av aluminium med 2-energi-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...