fredag 31. juli 2020

Rektangulær kakeform

Enten du trenger springform eller en morsom figurform har vi en kakeform til baksten din. Barnebursdag eller bare en hyggelig . Kakeform Rekt I Silikon Trudeau, 20x20cm. Formene fra Trudeau er laget i silikon slik at kakene slipper lett når de er ferdige. Formene er laget med en metallring i kanten slit at de holder seg stabile .

Hos nettbutikken Slikkepott. Patisse, kantfolie klar 20m. Plass til godsaker i hver kakeform. Silvertop rektangulær terteform.


Master Class formene fra Kitchen Craft har en fantastisk kvalitet, baker jevnt og raskt. Med høyere kanter enn vanlige kakeformer får du høye, flotte kaker. Tåler ikke oppvaskemaskin!


EKSTRA HØY CM kvalitetsform fra PME!

Se vårt utvalg av bakeredskaper. Her finner du alt fra paikjevler og kaketrinser til kjøkkenvekter. Bestill i nettbutikken eller besøk en av våre Tilbordsbutikker. Brun rektangulær kakeform med plass til bakverk.


Pris: 2kr Fri frakt over 4kr. Rektangulær brunmønstret kakeform med silikonbehandlet papir. Leter du etter billige Selskapsutstyr på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox.


Den er laget i ett stykke, brettet i hjørnene, kanten avrundet og avstivet med innlagt ståltråd. Firkantet kakeform med jernbeslag på hjørnene. Smak kakeform rektangulær fra FINN.


Lynet McQueen silikon kakeform. Hell røren i kakeform , rektangulær ca. Inspirert av 60-tallets farger og utførelse.


Som en del av Mathmos sitt 50-års jubileum, er modellen Astro Heritage produsert med . Bruk gjerne bakepapir i bunnen slik at det er lettere å få sjokoladekaken ut av formen senere. Materiale, Rustfritt stål.

Finhakk hvitløken og surr den et par minutter i en stekepanne med Smøremyk . Dette er et lite tips som jeg plukket opp i bladet BBC GoodFood i sommer. Hvordan konvertere kakeformer fra rund til firkantet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...