mandag 6. juli 2020

Pumpekum drenering

Pumpestasjon for 1- boliger eller drenering av mindre. Pumpekum for bortledning av overflate-. Vi har møtt endel hardt fjell i feil ende av huset, og må pigge oss ei . Ypperlig også for drenering av områder med terskel, der vannet blir . Vår løsning for drenering av kjeller og grunnmur er basert på fukmekanisk kunnskap om hvordan vann og fukt opptrer overfor konstruksjoner i og på bakken.


Grunnmuren på de fleste hus er gravd ned i terrenget, helt eller delvis.

Huset står med andre ord i en grop. I en slik grop vil det samle seg vann, regnvann, snø . I husdrenskummen samles drenering og takvann - og evt. Må også installeres en pumpe på drenskum for å håndtere . For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger.


Ved frostutsatte installasjoner kan pumpekummen leveres med innstøpt. Raskt, rent, sikkert – KSB tilbyr optimale totalløsninger for håndtering av alle typer avløpsvann. Graving av pumpekum med pumpe.

Relaterte ord: isolering av grunnmur, drenering av grunnmur, drenering rundt grunnmur,. Problemer med drenering knyttet til overvannsførende ledning i gaten. Er dreneringsledningene rundt huset koblet direkte til en ledning i gaten. Dette fagheftet om praktisk drenering er spesielt tilpasset kystfylkene fra.


Anvendelsesformålene avhenger av valgt pumpe og omfatter bl. Koblingsboks for pumpe er montert øverst i pumpekummen. Det er nokså vanlig å ha tett.


Taknedløp eller drenering er ikke tilknyttet slamavskilleren. Wavins systemløsninger gir effektiv overvannshåndtering og kontroll. Drenering av kummer uten bunnrenne, for eksempel vannkummer.


Kassen er laget med utvendig beskyttelse mot sjøvann. I tillegg har vi innvendig pumpekum for . Sandfang SKog overvannskum O50. Fordelingskum eller pumpekum.


Prisen for drenering avhenger av flere faktorer. Vi tar her for oss de valgene og kostnadspostene som i størst grad påvirker prisen når man skal drenere. Bufret Det skal vera drenering rundt heile anlegget.


Langsgåande fall ( ) i botn på siloen til ei tverrenna, og vidare avløp til ein pumpekum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...