torsdag 16. juli 2020

Nrk nyheter sørlandet

Siste nytt fra Aust-Agder og Vest-Agder. Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Sørlandet. Direkte-TV - NRK Sørlandet nyheter. Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet! Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.


Distriktsnyheter Sørlandet.

Nyheter fra NRK Sørlandet. På grunn av flytting sendes distriktsnyheter Rogaland på Sørlandet. TV- nyheter fra NRK Sørlandet. Ingen planlagte direktestrømmer i dag. TV nyhetene fra NRK Sørlandet.


Vises på NRKSørlandet i morgen . Se flommen direkte fra helikopter som letter fra Kjevik flyplass nordover opp langs Topdalselva før turen. For timer siden - For Ivanka og Vladan Djukic ble gårsdagens uvær en dramatisk opplevelse. Ekteparet i Kristiansand fikk deler av taket revet bort av Knud.

For timer siden - I går sørget uværet Knud for å blåse av deler av taket i to boenheter på Hellemyr i Kristiansand. For deg som vil vite hva som skjer på Sørlandet. Afghanere på Sørlandet i sjokk etter dobbeltdrapet i TrondheiÉn av kompisene om den siktede: – Han . Agderposten er Aust-Agders ledende nettavis med oppdateringer fra Arendals-regionen og Aust-Agder fylke.


Vi gir deg nyheter , sport, kultur . Vindkasta kan komme opp i. Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. NRK har utviklet egen og åpen teknologi for å sende nyheter på TV. Mandag sendes første distriktssending fra Sørlandet med nytt utstyr, i nye lokaler, og ny . Ledere i Aust-Agder tjener minst på Sørlandet. For dag siden - Ifølge NRK Sørlandet har det oppstått fiberbrudd i Mandal og Marnardal. Bjørn Amundsen i Telenor melder at det uforsvarlig å drive feilretting . Nettavisen nyheter følger nyhetsbildet i inn-og utland med fokus på hendelsesnyheter, politikk og viktige begivenheter hele året.


Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. For timer siden - På verste var så mange som 50. Han sier til NRK at det er beklagelig at Knud skapte så store . NRK inn med ekstra nyhetssending midt i gullrekka.


Velkommen til tre dager i Trondheim! Ny Tana bru – leveres til millioner kroner under budsjett 18.

Her vil Eigersund ha nytt E39-kryss. Sørlandet og i Trøndelag, mot prosent på Vestlandet og i NordNorge. De løp mellom regnbygene, fikk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...