tirsdag 2. juni 2020

Trinser for wire

Seldén High Load blokker laget for myk Wire (x konstruksjon) eller Dyneema kjerne som f. Løse hjul fra øog opp til ø250. Trinser fra øog opp til ø250. Vi leverer ikke trinser for tau eller wire.


Trenger metall trinsehjul for wire til et prosjekt jeg driver på me men de var utrolig vansklig å finne.

Til alle som elsker verktøy – her er gavetips til den nevenyttige! Habo 5trinse er en trinse med enkelthjul laget i . Denne trinsen brukes også av klatreparker ​og andre kommersielle aktører. Kommer med stk VERTIGO karabinkrok som har wire -lock system for rask og . Rock Exotica Omni-Block 1. Bryteblokk mm trinser Bryteblokk med 25mm trinse.


Symmetrisk eller asymmetrisk konfigurasjoner - til skiver. Slitasje remse i rustfritt stål forhi.

Noen ganger kan det skje, blokkene slites eller går i stykker. Ofte er det kun blokkskiven som blir ødelagt og da kan man bytte ut bare skiven. GM Fjernkontroll, kodetablå, wiresett, wiretrinser og andre slitedeler til Grandal garasjeport. Stk paller med trinser og en pall med wire. Vi bruker cookies for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår nettside.


Galvanisert blokk med nylonhjul dobbel. Logg inn for å se din avtalepris. Pris kr 23per STK Salg per STK. Fast skjøt for pilot wire. Designet for og skjøte pilot liner.


Tilpasset løpehjul i trinser. Formen reduserer stress på øyet når den passerer trinsehjulet. Kabel v- trinse galvanisert, 250kg type Z-KA 101. Svært kompakt og effektiv trinse. Stavene bør være robuste, ikke for myke og utstyrt med store trinser.


Vi har også noe reservedeler til tredemølle og . Inkludert stk FS8karabinkrok.

Wire er beskyttet med plasthylse som øker levetiden. At ytre og indre wire tilkoblinger sitter og ikke er skadet. Skåler til hantelstativ, standard Løse skåler til hantelstativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...