mandag 22. juni 2020

Tekstillim

For eksempel arbeidsklær, jeans, skinn, møbelstoff, presenninger og lignende. Dana tekstillim , til lær, skinn og tekstiler (ikke oljeimpregnerte). Gir en fuktbestandig og elastisk limfuge. Limte tekstiler bør ikke utsettes til kjemisk rens eller . For liming av skinn, tekstiler, skumgummi med mer, men ikke oljeimpregnerte klær.


Gir fuktbestandig og elastisk fuge.

Tilbudet kan kjøps på Biltema . Vi tilbyr et bredt sortiment innen papir og kontor på nett. Kraftig, hurtigherdende, kjemikalie- og vannbestandig lim uten løsemidler som tåler maskinvask og rensing. Spesielt utviklet for liming av tekstiler. Skal lime noen skinn-lapper (3x5cm) på div jakker.


Noen jakker er softshell, andre bomullstoff osv. Trenger et lim som tåler krig - altså at . For porøse og sugende materialer.

Kan vaskesi maskin opp til 60°C. Vannbasert på naturgummitype av latextype. Lim som ikke har tørket kan vaskes med vann. Limet blir hvitt når det har . Casco textillim til liming av tekstiler, lær, skinn, filt, skumgummi etc.


Vandafvisende, hurtig hærdetid min. Til limning af tekstiler, læder, filt og . Trelim, superlim, kontaktlim og mye mer. Det meste kan limes og repareres - f. Nemme tips til at pudse vinduer og undgå.


VLP-vinyllim er et meget elastisk, fargeløs enkomponent vinyllim. VLP er muligens en av markedets sterkeste vinyllimer. Tåler sjøvann, uv-stråler og svake syrer. Naturlatex til vanntett liming av tekstiler, lær og skinn.


Profesjonelt, elastisk tekstillim som tåler vask, rens og stryking. Den beste limen, med løsemidler. Påføres på en eller begge sider som kontaktlim.

Limer også bomull, filt, etc. Teknisk datablad (Norge): BISON-TEXTILE. Tekstillim til stoff, applikasjoner, lær, pvc osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...