tirsdag 30. juni 2020

Sony xperia l1 vanntett

Først var ikke Xperia X helt den store . Xperia Lgjenoppliver en mobilserie som har vært nedlagt i flere år. Nå har imidlertid Sony lansert en helt ny billigmodell, som legger seg i . Se alternativene her på det offisielle Sony -nettstedet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


På toppen av dette kommer at telefonen er vanntett.

Det skader ikke at den er vanntett , har særdeles sprek prosessor, . I likhet med forgjengerne er Zvanntett , til tross for at lokket til . Ta flotte bilder og videoer med den samme teknologien som brukes på Sony kompakte digitalkameraer. Spar denne filtreringen i. I tillegg er telefonen vanntett takket være IP-sertifisering. Den tåler et dypdykk på meter i opptil minutter (IP55IP58-sertifisert), noe som . Xperia Zer, i likhet med storebror Xperia Z, helt vanntett. Z1s suksess var kombinasjon av en toppspekket telefon, vanntett og et .

Pakningen som sitter på midtdekselet. Etter uker med teasers, Sony endelig annonsert sin lange-ryktet Xperia Z1. Den vanntette telefonen som tok publikum med storm er tilbake med nye oppgraderinger.


Sony har kvittet seg med luke for minijack-inngangen, oppgradert . Nyheter og innsikt om sony mobile. Sony er tilbake med en vanntett og høyt spesifisert toppmodell, Xperia XZ. Dessuten er mobilen vanntett.


Deksel som beskytter portene er nødvendig for å sikre at telefonen er vanntett. Her er krefter i overflod og man oppdager stadig ny funksjoner og finesser. Og på toppen av det hele er den vanntett.


Den kritikerroste mobilen har blant annet 21. Sonys nyeste mobiltelefon kan tåle en tur under vann og byr på manuelle. Den er vanntett og kan tåle en dybde på meter i ferskvann i 30 . ULTRASTOR: Sony Xperia Z Ultra har ikke fått navnet sitt for ingenting.


Akkurat som hos Zer også Ultra vanntett , noe som er ganske unikt . Vi var begeistret etter sniktitten på Sony Xperia Z1. Men selv om noen av dem har vært vanntette , har Sony stadig måttet se seg slått på .

Vanntett råtass: Sony Xperia Z1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...