fredag 26. juni 2020

Heldre liggeunderlag med integrert fotpumpe

PUMPE OPP: Det er en integrert håndpumpe i liggeunderlaget fra Mammut. Det tar 3-minutter å pumpe opp liggeunderlaget før bruk. Mange har dårlige minner fra turer i fjellet med lite søvn og verkende rygger.


Heldre liggeunderlag med integrert fotpumpe

Her får du oversikt over hvilke oppblåsbare liggeunderlag som gir . Robust liggeunderlag og Thermarest luftmadrass og sitteunderlag som gjør turen behagelig og varm. Velkommen til en trygg netthandel hos Outnorth! HELDRE TREUNGEN SOVEPOSE DUN Lett sovepose som tar. Det er selvoppblåsende, men i tillegg er en fotpumpe integrert i liggeunderlaget.


En av de viktigste tingene å få med under pakkingen er liggeunderlaget. Jeg har også et Exped Downmat 9DLX med integrert pumpe. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i . TEST: UTE har testet syv opplåsbare liggeunderlag. Cosmo Insulated liggeunderlag Nytt og komfortabelt isolert liggeunderlag med integrert pumpe. Det var ikke alle som ga like god søvn.


Heldre liggeunderlag med integrert fotpumpe

Her forteller vi hva du bør tenke på ved kjøp og . Med integrert fotpumpe tar det hverken lang tid eller mye ork å gjøre seg klar for. Ofte er de oppblåsbare liggeunderlagene utstyrt med en innebygd fotpumpe og . Integrert fotpumpe som egner seg like godt til cuplivet som til teltlivet. Liggeunderlag med intregrert fotpumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...